Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabetonują Polską scenę Metin2?

Freesz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypowiadajcie się!:)

Moim zdaniem  tak się to skończy i co ciekawsze ,każdy gracz znajdzie coś dla siebie dlatego ,że:

-ClassicMT2 serwer HARD

-Balmora/Vesteris serwer Medium/Hard

- PandoraMT2 Medium/Easy

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

przecież pandora to będzie s**t, w dodatku administrator na swoim poprzednim(niedawno stawianym) serwerze nie dał rady z prostymi błędami, więc wątpie zeby to wypaliło

classicmt2 co to k***a jest xD 

balmora skonczy jak zawsze, na początku hajp, pozniej spadek popularnosci

vesteris sie bedzie trzymał póki administracja o niego dba, więc pewnie dlugo 

Opublikowano

Vesteris wiadomo, że dobrze się trzyma i będzie trzymał, Balmora też wypali na pewno, ale reszta co to k***a jest? XDDDDDDDDDDDD 

Graczom metina powinno się wyzerować mózgi żeby w końcu zaczęli ich sami używać co do kwestii serwerów metin2 w Polsce  :((

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Balmora oraz Vesteris to są server na wysokim poziomie i nie ma obaw o stabilność.

PandoraMT2 bardzo duże zainteresowanie, jednak wyjdzie w praniu.

ClassicMT2 czyje to bo nie w temacie  :((

To chyba ten serwer od nitro i reszty deb**i (pewnie KOPIUJ -> WKLEJ pliki ravi) 

Vesteris póki co jest najbardziej stabilnym i grywalnym serwerem, jeżeli balmora wypali i będą się nią zajmować to też ma duże szanse na powodzenie :) 

Pandora to pewnie na starcie będzie mieć trochę graczy i spadnie z czasem :)

Opublikowano

Serwer jak ClassicMt2 to niemiecki i węgierski serwer, z tego co było na google, jest niemiecki taki serwer i węgierski - jacyś z Węgier nagrywają.

Koleś to zobaczył i stawia kolejny serwer tylko że PL -.-

Zero pomysłów i klasyczny metin, no serio?

Balmowa i Vesteris jedyne co ciekawe :D

Edit. Classic od pompy, więc będzie grało dużo dzieci xD

Prywatny serwer gry Metin2 typu oldschool założony we współpracy z największą grupą youtuber'ów w Polsce - PompaTeam.
Posiada klimat Metin'a za czasów świetności ze starymi schematami gry, gdzie broń na 75 poziom to rarytas. Nie ma żadnych nowości lecz jest spora liczbą ulepszeń i poprawek.
Maksymalny poziom: 99  Maksymalne punkty statystyk: 90  Zdobywanie doświadczenia: x1  Zdobywanie złota: x1  Wszystkie ulepszacze dostępne w grze.

Opis ClassicMt2, serio? Ktoś będzie na tym gównie grał?

Opublikowano

jak dla mnie jedynie Vesteris.

Balmora jak dla mnie przekombinowana ale zobaczymy co tam bedzie.

Napewno na wejściu bedzie wielkie boom a później ludzie i tak wrócą na stare śmieci - takie jest moje zdanie a jak będzie to zobaczymy w przyszłości.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Ja czekam na balmore, widze jak FuBu z bambusem etc. dopracowywuje ten serwer. Warty uwagi :) a na serwerze pompa teamu nie zagram bo dzieciarnia sama będzie ;)

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

przecież pandora to będzie s**t, w dodatku administrator na swoim poprzednim(niedawno stawianym) serwerze nie dał rady z prostymi błędami, więc wątpie zeby to wypaliło

Powiedziała to osoba której żaden serwer nie wytrzymał dłużej niż miesiąca :D

Skończ już wszystko hejtowac bo sam gówna wypuszczasz

Bez pozdrowien

Co do tematu to myślę że mogą to być hity roku, ale no wiadomo jak wyszło z antarisem więc wszystko wyjdzie w praniu

Opublikowano

Powiedziała to osoba której żaden serwer nie wytrzymał dłużej niż miesiąca :D

Skończ już wszystko hejtowac bo sam gówna wypuszczasz

Bez pozdrowien

Co do tematu to myślę że mogą to być hity roku, ale no wiadomo jak wyszło z antarisem więc wszystko wyjdzie w praniu

Jak ty mało wiesz... :D 

Opublikowano

ClassicMT2 i ten ich opis - Prywatny serwer gry Metin2 typu oldschool założony we współpracy z największą grupą youtuber'ów w Polsce - PompaTeam.

Najlepsze jutubery w Polszy. Już niedługo ClassicMT2 s2 a potem nowy serwer lecz pod inną nazwą i tak w koło macieju.

Opublikowano

Może i największa ale będzie największa patola graczy z polski krzyczaca Jebac Fubu! I nic więcej.

Pandora wydaje mi się skończy jak te wszystkie inne reaktywacje. :>

Balmora skończy jak s2.

Opublikowano

Możliwe ,że te serwery padną ale na tą chwile to są najgorętsze zapowiedzi i każdy z nich będzie miał mase osób na start

Classicmt2 jest od pompateam więc bankowo będzie kupe ludzi lecz patologia będzie jak na Ravii.

Balmora jak to Balmora ,jest to marka sama w sobie ,można zarzucić wiele Fubu ale jak Bambusek zrobi serwer to mucha nie siada.

Pandora?Tutaj wiele osób zaczynało i to ,że to był jeden z najlepszych serwerów pod względem stabilności dlatego nawet bez reklamy bardzo dużo osób zawita(wystarczy zobaczyć fp Pandory 6k lików bez reklamy)

Jeśli te serwery wypalą + Vesteris utrzyma poziom to raczej na jakiś czas nic ich nie przebije.

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Może i największa ale będzie największa patola graczy z polski krzyczaca Jebac Fubu! I nic więcej.

Pandora wydaje mi się skończy jak te wszystkie inne reaktywacje. :>

Balmora skończy jak s2.

Po tym co odjebał Małysz większość ludzi uwierzyła, że to Małysz jest złodziejem a nie Fubu. Ale jak Fubu ojebał Małysza to props. Bo małysz to k***a.

Opublikowano

Classic wiadomo reklama od super jutuberów = hajp.

Pandora to gówno na 34083, które padnie na starcie.

Balmora - hajp na początku a potem spadek graczy.

O vesteris sie nie wypowiem.

Opublikowano

Jedynie to tu może coś zgrać ta Balmora bo bambusek na prawdę ogarnia.

Classic - Wiadomo że dzieciaki na serwer się rzucą jak zobaczą reklamę u takiego nitrozyniaka ( max 1tydzień i na serwerze powinna być pustka )

Pandora - Co do tego serwera to nie ma co się wypowiadać  :((

Opublikowano

Balmora - na poczatku troszke osob bedzie, po jakims czasie mniej. Jezeli @Bambus3k nie da plamy, to bedzie ok, przez dlugi czas....

Classic - pompamt2, s15346354745745 max 3miesiace i off, kolejny 'serwer' gdy $$$$$$ zabraknie, serwer jest Asiga tym razem, wiec powinien troszke wiecej niz 3 miesiace stac, a 'nitro' gowno potrafi, nawet mutacji nie przeszedl, jedynie jest reklama.

Pandora - bylo w ch*j reaktywacji, kazda konczyla jak konczyla, czy bedzie i tym razem ? Raczej tak, niepelnoletni team (nie caly), proba wybicia sie na nazwie, brak zainteresowania (po krotkim czasie)

Vesteris - Najstabilniejszy serwer, najlepiej sie trzyma,  @Endymion troszke zgarnia $$, ale nalezy mu sie....

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Vesteris będzie trzymał poziom jeśli administracja dalej będzie przy nim dbać tak jak do tej pory. Pandora to mam mieszane uczucia to nawet na src nie stoi.

Co do Balmory jest szansa jeśli FuBu nie przestanie reklamować będzie wiary trochę.

ClassicMT2 padnie po max 2 tygodniach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...