Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik z ofertą współpracy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od nie dawna po skończonym projekcie mam więcej czasu i chciałbym nawiązać współprace z kimś przy projekcie metin2, preferuje serwer medium/easy chociaż z pewnością dostosowałbym się do każdego typu i pomysłu. Od drugiej osoby liczę pokrycie kosztów tj. serwer, vps, reklame. Każdy progress z Mojej strony będzie aktualizowany automatycznie na serwerze. Jestem osobą doświadczoną, potrafiącą analizować każdy problem i nie jest dla mnie przeszkodą pisanie i zooptymalizowanie silnika metin2.

Oferuje
- Zaangażowanie przy projekcie
- W miarę szybkie skończenie (nie lubię siedzieć nad serwerem i próbuje być bardziej produktywny)
- Wdrożenie systemów jakie będą potrzebne
- Wykonanie strony (jeżeli będzie to potrzebne)
- Wykonanie aplikacji na telefon o ilości graczy na serwerze, nowościach , kokpicie gracza itp.
- Wszelkie skrypty golang, lua, c++, java, python też nie będą problemem.
- Edycje , tworzenie map
- Kodowanie interfejsów do gry

Liczę na
- Zaangażowanie
- Pokrycie kosztów
- Wszelkie pomysły na serwer będą mile widziane.

Opublikowano

Wszyscy jesteście doświadczeni we wciskaniu kotletów co miesiąc.. Skoro jesteś osobą doświadczona i podchodzisz do tego poważnie, to dlaczego nie możesz nawet opisać jakie miałeś serwery? Pewnie umiesz wszystko tak samo jak np Asfen, Alchemik czyli wszystko i nic.. Oczywiście mogę się mylić, lecz 10 ostatnich techników, którzy pracowali dla mnie też potrafili to co ty opisałeś, a w praktyce wyglądało to tragicznie. Mimo wszystko napiszę, jeśli chcesz pracować w dobrym zespole zapraszam do kontaktu i prosiłbym wypisać więcej informacji o twojej przeszłości i serwerach. Na więcej pytań również mogę odpowiedzieć po ewentualnym ustaleniu kontaktu telefonicznego, ts.  

Opublikowano

Nie pracowałem z nikim od przeszło 4 lat, a to co dotyczy tamtego okresu to jeden postawiony serwer ze znajomymi. Co do pierwszego zdania, który każdy ciągle się czepia o wspomnianym projekcie, to nie dotyczył wgl sceny metin2, chciałem tylko podkreślić, że mam czas i jestem chętny do współpracy.

Druga sprawa, trafiają się cały czas osoby bez konkretnej propozycji i strasznie anonimowymi danymi (nowe gg, nowe konto mpc itp) , które oferują propozycje na pw - to mnie nie interesuje. Chce jasnych warunków lub pominięcie tego tematu.

@Gill1
Dzięki, ale nie pracuje z żadnymi programistami w zespole, nie przez to, że nie potrafię pracować z ludźmi, lecz przez brak kompetencji większości z nich, którzy nie potrafią optymalizować , żadnego przez siebie napisanego kodu w rezultacie dostajemy minecrafta o wymaganiach wiedźmina 3.

Opublikowano

Wszyscy jesteście doświadczeni we wciskaniu kotletów co miesiąc.. Skoro jesteś osobą doświadczona i podchodzisz do tego poważnie, to dlaczego nie możesz nawet opisać jakie miałeś serwery? Pewnie umiesz wszystko tak samo jak np Asfen, Alchemik czyli wszystko i nic.. Oczywiście mogę się mylić, lecz 10 ostatnich techników, którzy pracowali dla mnie też potrafili to co ty opisałeś, a w praktyce wyglądało to tragicznie. Mimo wszystko napiszę, jeśli chcesz pracować w dobrym zespole zapraszam do kontaktu i prosiłbym wypisać więcej informacji o twojej przeszłości i serwerach. Na więcej pytań również mogę odpowiedzieć po ewentualnym ustaleniu kontaktu telefonicznego, ts.  

Jak go pytałem jakie miał serwery stwierdził że nie pamięta i że pracował przy MC, Tibia. Potem stwierdził że nic o Tibi mi nie mówił ani o minecrafcie.

Stwierdzam iż tak jak napisałeś w drugiej linijce wszystko czyli nic ...

Nie polecam

Opublikowano

Jak go pytałem jakie miał serwery stwierdził że nie pamięta i że pracował przy MC, Tibia. Potem stwierdził że nic o Tibi mi nie mówił ani o minecrafcie.

Stwierdzam iż tak jak napisałeś w drugiej linijce wszystko czyli nic ...

Nie polecam

No spoko, tylko taki mały szczegół, że nie grałem nigdy w minecrafta czy tibie, więc już nawet nie pierdol głupot bo nie chce mi się tego czytać. Jedyne co o mnie wiesz, to to, że poświęciłem Ci NoName'ie 5 minut z życia na wysłuchanie durnej paplaniny i dowiedzeniu się , że (nie ukrywajmy), jesteś po prostu zielonym w branży kretynem. Więc wypierdzielaj do swojego tematu - tam gdzie każdy już Cie poznał, bo nie mam zamiaru więcej marnować czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...