Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego, to tak nie działa...

klosowskipl napisał:

Bardzo cię przepraszam ale nie korzystam z tego obrazka po prostu zostało to z testów bo jak próbowałem na początku to mi to nie wychodziło i miałem waszą paczkę pod ręką i próbowałem czy z waszym logiem będzie mi działać ja to natychmiast usunę z paczki ale nie wiedziałem czemu wasze logo mi działało a moje nie ale już to naprawiłem dawno i musiałem zapomnieć usunąć a więc przepraszam za to serdecznie

To jest perfidnie kradziona paczka... myślisz że damy ci tak łatwo pławić się nad tym co zrobiliśmy my? + do listy należny dopisać zablokowane itemy:

http://moderscraft.eu/zablokowane.html

A tu nasze:

http://indbuildcraft.pl/tech/news/view/23

Pokrywają się w znacznej części.
Dziekuję i Pozdrawiam.

Opublikowano

@BurnArrow
O co ci chodzi z tymi zablokowanymi itemami?
A kisiego już przeprosiłem i wrzucam już bez tych plików wyjaśnienia też mu złożyłem

@Edit

Tamte pliki co były w mods zostały usunięte całkiem z paczki jest już poprawiona do pobrania szczerze mówiąc nie wiem skąd tamten folder się znalazł jak nawet do niczego nie był wykorzystywany a listę zablokowanych itemów robiłem sam! z moją administacją a że myślisz że ściągałem od waszego serwera to trudno na pewno tego nie ściągałem

banner-3.png

Opublikowano

Ciekawym faktem jest też pokrywanie się regulaminu używanego przez nas od 4 lat:

https://www.diffnow.com/?report=ujlg4

format:

Linia pierwszego pliku : Linia drugiego pliku

3:1 4:3 5:5 7:15 33:27 63:37 65:39

linie te pokrywają się w zasadzie słowo w słowo

server sklejony na szybko z waszej paczki tylko tyle inny ze sky block ...

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

@PazikPan

Paczkę robiliśmy sami...

Jeszcze gracze sami wysyłali jakie są mody czyli paczkę tworzyli głównie gracze po połowa modów zostało przesłanych przez nich więc nie wiem skąd ci przyszło że pączka jest ich

banner-3.png

Opublikowano

i tak chetnie zagram nawet jak to mialby byc w calosci skopionwany od indbc bo wiecej modow i sky block fajne polaczenie

Pomoglem?

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

@klosowskipl macie jakis stary link albo byl bo wpisywalem z posta i nie znalazlo mi szybciej bylo przez google ;) strasznie trudny ten skyblock ;p ale spoko server chyba najlepszy albo jedyny polski skyblock z modami tylko lipa ze malo ludzi gra

Pomoglem?

Szukam serva do cabala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...