Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.9-1.10][Survival] Warfare.pl

masterolos09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że pisząc komentarz automatycznie podbijam serwer do góry.

Oczywiście Pay2Win. Wyślesz smsa a jeżeli dogadasz się z adminem o przelew na TSie to już w ogóle punktów, itemów, ulepszeń i innych gówien możesz mieć w opór jak na creative modzie. 20 zł i jesteś bogiem gierki.

Lagi - ogółem problemy z serwerem cały czas jakieś DC (nie jestem jedynym przypadkiem, który na to narzeka), kopiesz i nagle cofa Cie o 3 kratki. Słabo.

Nawet nie przywiązujcie się do gry, bo dziś admin wszdł i napisał, że i tak będzie nowa edycja, bo im się plugin z internetu popsuł i w ogóle szajs.

Po czym płacz 14 latków, a co z moim hajsem za SMSy. 
No gówno serwer, nie polecam.
Na PW chętnie przyjmę dobre info o serwerze survival, gdzie każdy ma szanse coś osiągnąć, gdzie nie jest tak łatwo. Bo tutaj dostałem z 8 stacków golda na start z którym nawet nie wiedziałem co zrobić.

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

Szkoda że pisząc komentarz automatycznie podbijam serwer do góry.

Oczywiście Pay2Win. Wyślesz smsa a jeżeli dogadasz się z adminem o przelew na TSie to już w ogóle punktów, itemów, ulepszeń i innych gówien możesz mieć w opór jak na creative modzie. 20 zł i jesteś bogiem gierki.

Lagi - ogółem problemy z serwerem cały czas jakieś DC (nie jestem jedynym przypadkiem, który na to narzeka), kopiesz i nagle cofa Cie o 3 kratki. Słabo.

Nawet nie przywiązujcie się do gry, bo dziś admin wszdł i napisał, że i tak będzie nowa edycja, bo im się plugin z internetu popsuł i w ogóle szajs.

Po czym płacz 14 latków, a co z moim hajsem za SMSy. 

No gówno serwer, nie polecam.

Na PW chętnie przyjmę dobre info o serwerze survival, gdzie każdy ma szanse coś osiągnąć, gdzie nie jest tak łatwo. Bo tutaj dostałem z 8 stacków golda na start z którym nawet nie wiedziałem co zrobić.

@Themistro

Ludzie to jednak idioci...

"A jeżeli dogadasz się z adminem o przelew na TSie to już w ogóle punktów" - Bzdury

P2W powiadasz? To dlaczego wszyskto mozesz zdobyc nie wysylajac smsow? Np. bossy, questy itd. To co napisales, jest smieszne.

Lagi? Serwer dedykowany, 12 GB, Procesor Intel® Xeon® CPU E3-1245 V2 @ 3.40GHz

Jeżeli masz taki internet, to raczej to nie wina serwera, tps jest ogarnięty.

"Nawet nie przywiązujcie się do gry, bo dziś admin wszdł i napisał, że i tak będzie nowa edycja, bo im się plugin z internetu popsuł i w ogóle szajs." - Troszkę się uśmiałem, "Plugin z internetu", trzeba być kretynem, jak się nic nie odróżnia, nic nie wiesz, to po co piszesz głupoty? Może Ci wysłać ssy pluginów autorskich i potwierdzenie wpłat, że je kupiłem i ile wydałem? Haha. Nowa edycja? Admin nie zrozumiał, dlatego tak napisał, potem się poprawił.

Boże.. Gdzie ja żyje  :lenny:

"Bo tutaj dostałem z 8 stacków golda na start z którym nawet nie wiedziałem co zrobić." - To chyba milo ze strony graczy, że Ci coś dają na start, przyjmiesz, albo wyrzucisz, proste.

Następnym razem musisz się przyjrzeć dokładnie, ogarnąć swój internet, a dopiero potem pisać opinie.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

To nie jest survival a raczej coś w stylu serwerów hc (mediumhc). Drop jest mały by wykopać 3 żelaza musiałem zużyć 2 kamienne kilofy. Serwer jak jak inne serwery hc. Nie doświadczyłem lagów, trochę trzeba się natrudzić by coś zdobyć. Nie jest źle ale też nie ma takiego wow. 

sygnatura.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...