Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do niewymagających gier

Leyvala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, liczę na porady. 

Budżet - 3000

Rozmiar matrycy - nie mniej niż 15.6 cala 

Główne zastosowania - gry (lol i neverwinter na najwyższych), oglądanie filmów

Wymagania specjalne - brak

System operacyjny - windows 8.1 lub starszy 

Z góry zaznaczam, że kompletnie się nie znam na laptopach. Sprzęt ma służyć do grania w lola/neverwinter i starsze gry. Z wrześniowego zestawienia interesuje mnie Acer F5-572G i5-6200U/8GB/100 (niestety bez systemu) i ASUS R556LB-XO672T-8 i5-5200U/8GB/1TB/DVD/Win10 GT940M (tutaj win 10). Dobrze by było, gdyby był dostępny w sieci sklepów stacjonarnych np. komputronik.

Pozdrawiam i liczę na pomoc.

Opublikowano

POLECANE MYSZKI

powyżej 200zł   1.ZOWIE FK1/EC1A/EC2A itp    2.DM1 PRO S   3.RAZER Deathadder
od 150 do 200zł   1.Gigabyte XM300   2.DM1 PRo   3.SS Rival 300
od 100 do 150zł   1.CM Storm Alcor   2.OZONE NEON 3K   3.Tessoro Saggita

do 100zł    1.A4tech A90 bloody    2.Logitech G100s    3.Cougar 200K   do 50zł Tracer Vanquish

Opublikowano

Ja bym tutaj postawił na

Lenovo Ideapad 700-15 i5-6300HQ/8GB/240 GTX950M czarny

Matryca FULL HD IPS dobrej jakości, pełny procesor 4 rdzeniowy i5HQ 6 generacji skylake bardzo wydajny jak na ten budzet, miejsce na dysk SSD m2 - możliwośc zamontowania dodatkowego dysku m2 jest to bardzo wygodne bo mozesz miec oba dyski wenwątrz laptopa, przyzwoita karta graficzna GTX950m, podświetlana klawiatura. W cenie do 3000 zł jest to naprawde dobry stosunek ceny do wydajności jak i całej konfiguracji. 

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Ja bym tutaj postawił na

Lenovo Ideapad 700-15 i5-6300HQ/8GB/240 GTX950M czarny

Matryca FULL HD IPS dobrej jakości, pełny procesor 4 rdzeniowy i5HQ 6 generacji skylake bardzo wydajny jak na ten budzet, miejsce na dysk SSD m2 - możliwośc zamontowania dodatkowego dysku m2 jest to bardzo wygodne bo mozesz miec oba dyski wenwątrz laptopa, przyzwoita karta graficzna GTX950m, podświetlana klawiatura. W cenie do 3000 zł jest to naprawde dobry stosunek ceny do wydajności jak i całej konfiguracji. 

A jakis podobny do tego Lenovo, ale z systemem (7 lub 8), bez podświetlanej klawiatury?

Moze przekroczyc budzet itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...