Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję współpracę na forum jak i w grze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, przesiaduję na tym forum już jakiś czas, i pomyślałem że trzeba się otworzyć na świat. Chciałbym wam zaoferować moją pomoc w grze lub na forum tzn. sprawnie posługuję się MyBB, IPB. Swoją pracę związaną z GM'em pełniłem na shenlongu, na kaguyi jako TGM. Mając 18 lat do głowy przychodzi wiele pomysłów, choćby i nawet stworzenie własnego serwera, ale bez pomocy i wkładu pieniężnego dla mnie byłoby to niemożliwe, więc szybciej będzie mi komuś pomóc niż ktoś zaoferuje np. sponsoring. Ci, którzy przeczytają to, stwierdzą że mnie nie znają, i mają rację nigdy nie chciałem się jakoś chwalić tym kim się było lub czego to się nie dokonało, twierdzę że moje umiejętności wyjdą prędzej czy później. Jeśli ktoś byłby skłonny do współpracy to oczekiwałbym od was miłej współpracy, bo bez tego ciężko jest cokolwiek zrobić. Może i jest mało tego co tu napisałem, ale wydaje mi się że im mniej tym lepiej, bo mam tyle do zaoferowania. Kontakt na pw.

Opublikowano

Proponowałbym ci pracować dla nomalnych serwerów a nie pierwszego lepszego kotleta typu "Lotharia" (niestety normalnych serwerów teraz nie ma)

Jeśli posługujesz się biele angielskim to polecam ci szukać za granicą, bo nasz rynek zamiast się rozwijać to się cofa :D 

Opublikowano

Proponowałbym ci pracować dla nomalnych serwerów a nie pierwszego lepszego kotleta typu "Lotharia" (niestety normalnych serwerów teraz nie ma)

Jeśli posługujesz się biele angielskim to polecam ci szukać za granicą, bo nasz rynek zamiast się rozwijać to się cofa :D

Napewno skorzystam z twoich słów :)! Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...