Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki SFa wersja 1072

Gość Lujekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Z racji tego że odechciało mi się robić privy do sfa macie moje pliki serwerowe zabezpieczone w sql (req.php i util.php bo te miały dziury)

Download: 

https://www.dropbox.com/s/b65g1wslop0ny7e/pliki%20lujek1232%20sf%20nowa%20wersja.rar?dl=0

Skan: 

https://www.virustotal.com/pl/file/0891845d18a5f415881d5fac5a3ed544eb674babb35b359a54d8c2cee7f10e8f/analysis/1474292286/

Instalacja: 

1. Wgraj bazę 

2. W plikach req.php i system.php nadaj połączenie do bazy

3. I ciesz się privem

Nie odpowiadam za nic jak playa się przywali czy coś elo :D

Opublikowano
Błąd

Zapytanie SQL:

/*!40101 SET CHARACTER_SET_CLIENT=@OLD_CHARACTER_SET_CLIENT */;

MySQL zwrócił komunikat: dot.gif

#1231 - Variable 'character_set_client' can't be set to the value of 'NULL' 

problem z bazą danych, logowanie też nie działa

Opublikowano

to nie wina mysql wgrałem inną bazę pomyślnie, coś trzeba jeszcze edytować, żeby można było się logować ale co? W starszej wersji miałem coś takiego jak ip per player i tam po zmianie z 2-3 na 1000000 działało logowanie..

Opublikowano

to nie wina mysql wgrałem inną bazę pomyślnie, coś trzeba jeszcze edytować, żeby można było się logować ale co? W starszej wersji miałem coś takiego jak ip per player i tam po zmianie z 2-3 na 1000000 działało logowanie..

Masz działa to logowanie? :D

Opublikowano

ni

Masz działa to logowanie? :D

Nie działa..

Opublikowano

vps/hosting?

www.sfgt.5v.pl, w cron.php wpisałem swoje passy do bazy danych ale nic to nie dało, myślisz, że to wina hostingu i powinienem spróbować na innym? Poproszę wersję raw bazy danych sql do tej wersji jeśli ją masz bo ta z .rar zawiera błąd.

Opublikowano

www.swlsf.5v.pl sprawdź :D

czarna strona.. to u mnie przynajmniej do logowania poszło.. ale z rejestracją problem..

Czekaj , Juz raz powtórz to sprawdź :D

oo.. udało Ci się.. jak? w req.php czy innych plikach miałeś błąd?

Opublikowano

wgralem ten plik sql do bazy i pojawila sie liczba osob :D

Ale teraz nie mam wgl logowania jeszcze co robic?

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Mam taki błąd i wszędzie zmieniłem już połączenie z bazą.. Co zrobic? :/ 

2rfa4pd.jpg

też to mam męczyłem się godzinami zmieniając możliwe sekwencje wpisywania passów do bazy danych, bazę danych wgrałem na swój server sql.5v.pl.. Proszę o tut co gdzie wpisać bo to jest naprawdę trudne.. Umiem zmieniać wartości na złoto, eventy, misje, itemki itd.. ale tego za cholerę nie wiem jak... wydaje się, że wszystko dobrze wpisane, niby łączy z bazą danych bo pojawia się ekran logowania ale jednak nie idzie rejestracja..

Opublikowano

Mam taki błąd i wszędzie zmieniłem już połączenie z bazą.. Co zrobic? :/ 

2rfa4pd.jpg

też to mam męczyłem się godzinami zmieniając możliwe sekwencje wpisywania passów do bazy danych, bazę danych wgrałem na swój server sql.5v.pl.. Proszę o tut co gdzie wpisać bo to jest naprawdę trudne.. Umiem zmieniać wartości na złoto, eventy, misje, itemki itd.. ale tego za cholerę nie wiem jak... wydaje się, że wszystko dobrze wpisane, niby łączy z bazą danych bo pojawia się ekran logowania ale jednak nie idzie rejestracja..

Żeby Serwer Działał, jest wymagane php 5.6. ;)

okej czyli najpierw php 5.6 zainstalować a potem tą grę? mógł by ktoś dać linka do php 5.6?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...