Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]GTA V Social Club za Minecraft lub gry Steam

PLHerobrine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wymiany: Konto Rockstar Games Social Club z GTA V
Kontakt: PW lub Skype: xboxelite360 lub steam: steamcommunity.com/id/orzelxpompa
Chcę: Konto Minecraft Premium (2 konta lub jedne z pelerynką) lub gry na Steam typu: Hurtworld, Arma 3, DayZ, Rust itd.
Opis rzeczy: Konto sprzedaję, gdyż mój nowy pc się spalił i siedze na starym lapku, który nie pociągnie nawet na najnizszych i zmniejszonej rozdzielczosci, a na nowy sprzet nei mam kasy.

Opublikowano

napisałem do supportu, bo sytuacja jest taka, że na te konto z Hurtworldem ci mi dałeś nie można wejść, a jak wysyłam prośbe o reset hasła to nic na email nie przychodzi.
A nikomu passów nie podawałem, więc jedynie ty mogłbyś być winny. Oddaj Hurtworlda - oddam GTA V, nie oddasz - są inne osoby

Opublikowano

napisałem do supportu, bo sytuacja jest taka, że na te konto z Hurtworldem ci mi dałeś nie można wejść, a jak wysyłam prośbe o reset hasła to nic na email nie przychodzi.

A nikomu passów nie podawałem, więc jedynie ty mogłbyś być winny. Oddaj Hurtworlda - oddam GTA V, nie oddasz - są inne osoby

ale teraz pizgasz ściemę ;) po prostu winny się tłumaczy on mi zajebał konto gta 5 po wymianie za hurtworlda usuną mnie ze znajomych na steam i nie mam jak udostępnić rozmowy ;) 

ale pozwólcie dalej mu się wymieniać polska taka piękna wierzą oszustowi :)

już wiem dlaczego nie chciałeś podać fb bo bym mógł Cię zgłosić ale nie bój się ja napisze do supportu social-club i masz banik na konto i bd miał satysfakcję z tego

że wymieniasz się grą przez co okradasz innych i łamiesz regulamin użytkowania !

sprzedaż oraz wymiana kontem jest zakazana !

Opublikowano

Tak samo na steam: sprzedaż wymiana kontem jest zakazana.
Nie mam dostępu do Hurtworlda = Nie ma dostępu do GTA V.
Tak samo ty możesz pizgać ściemę.
Usunąłem ze znajomych, bo do cb pisałem to nic nie odpisywałeś, status ONLINE a ignorowałeś.

A nie dałoby rady za 40 złotych PayPalem/Przelewem? 

mógłbyś dać więcej :\

Opublikowano

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego iż jeżeli nie jesteś w stanie pograć na twoim aktualnym sprzęcie w GTA V to i w RUST'A, Hurt'a i podobne gry tak samo nie pograsz. Bardzo podobne wymagania a nawet większe względem ramu. Tu jest pewien klucz że jesteś chyba oszustem xD

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

W Hurta da rade, bo grałem na piracie. W GTA V grałem, ale mi się drogi nie wczytywały przy szybkiej prędkości i np. ta pierwsza misja co jest to jak wjechałem na farmę to mi się ta cutscenka nie włączyła tylko mogłem sobie dalej swobodnie jeździć. W Hurta gram na najniższych.

Opublikowano

@Edit

Wymieniłem się z tym użytkownikiem dostałem GTA V i dałem mu HURTWORLD'a. Wszystko bez zarzutów. Można zamknac temat, @PLHerobrine potwierdzi ;)

Pozdrawiam.

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...