Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja NPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam już od 2-3 lat swojego ts3. Jak to było znajomi siedzieliśmy w kilka ekip było może razem max 25 osób. Zdecydowałem się ostatnio że kupię domenę żeby jakoś ts wyglądał. Zaczęło napływać coraz więcej osób poznanych na MM w CSGO na serwerach  itp. I teraz jest problem prawie ciągle +25 osób  Kilka razy dziennie 32/32. Nie chce ludzi wysyłać ludzi na inne serwery ts3.

Czy licencję NPL jest naprawdę ciężko zdobyć? Jedyne czego mi aktualnie brakuję to mail i dokończyć stronę www. 

Ktoś ma licencję i wie co dla nich najważniejsze? Albo licencję na odstąpienie w zamian mogę coś zaoferować.

Dodam że nie mam zamiaru się z kimś łączyć lub usuwać ts3. Mam maszynę i tak więc ts może stać. A crack nie chce (bawiłem się fajnie wygląda 9tys slot ale podziękuję) wolę zrobić wszystko legalnie bez problemów.

Masz pomysł  na stronę internetową, lecz brak ci doświadczenia? 

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Grunt to mieć własną domenę, stronę bez reklam, form płatności i linków do stron z taką zawartością. 

Wszystko git na stronie bd miał tylko ekipę i podstawy o ts i może forum z mybb. A domenę już dawno mam.

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Zapozna się jeszcze z dokładnymi wymaganiami na stronie teamspeak i możesz składać podanie. Na stronie jest formularz do NPL więc wszystko powinieneś zrozumieć.

(')(.)(;)

Opublikowano

• Jeżeli stwierdzimy, że strona została stworzona tylko po to, aby otrzymać licencję Non-profit (np. mała liczba użytkowników, bardzo mało artykułów) lub chcesz oferować darmowy hosting (Darmowy serwer publiczny) wtedy odrzucimy Twoją aplikację.

takie coś w necie jeszcze znalazłem 

Opublikowano

• Jeżeli stwierdzimy, że strona została stworzona tylko po to, aby otrzymać licencję Non-profit (np. mała liczba użytkowników, bardzo mało artykułów) lub chcesz oferować darmowy hosting (Darmowy serwer publiczny) wtedy odrzucimy Twoją aplikację.

No to musisz się też do tego zastosować ;)...

Opublikowano

No to musisz się też do tego zastosować ;)...

Strona jest kilka aktualności też. A licencje chce żeby znajomo mieli gdzie siedzieć bo mam ciągle ponad 20 osób i pewna ekipa nie siedzi u mnie ponieważ miejsca brak.

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Jest Opcja Scracowanej Licencji ale Moim Zdaniem sie nie oplaca wgle! ;)

Wiec Bedziesz musial zaplacic miedzy 50-150 zl zalezy od licencji + ile slotow ;) [NIE ODE MNIE!]

ze strony TeamSpeak3...

Edytowane ponieważ ''inni'' mysleli, że ja chcę sprzedać licencje.. pzdr

Opublikowano

Wiec Bedziesz musial zaplacic miedzy 50-150 zl zalezy od licencji + ile slotow ;)

Za darmo ją uzyska, więc nie pal frana.

Wiemy, że chcesz ją sprzedać bo brakuje Ci pieniędzy na serwer.

:( Bardzo mi przykro, że cebula reklamuje coś co jest darmowe.

@topic

najważniejsze jest to, aby pokazać brak chęci i działanie na rzecz NON-Profit.

Możesz uzasadnić, że licencje posiadasz dla klanu do gry CS:GO lub WOT,WOW

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Zastosowanie dla developerów

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

https://console.cloud.google.com/cloudshell

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Opublikowano

Wiec Bedziesz musial zaplacic miedzy 50-150 zl zalezy od licencji + ile slotow ;)

Za darmo ją uzyska, więc nie pal frana.

Wiemy, że chcesz ją sprzedać bo brakuje Ci pieniędzy na serwer.

:( Bardzo mi przykro, że cebula reklamuje coś co jest darmowe.

@topic

najważniejsze jest to, aby pokazać brak chęci i działanie na rzecz NON-Profit.

Możesz uzasadnić, że licencje posiadasz dla klanu do gry CS:GO lub WOT,WOW

Spokojnie kolegę już zgłosiłem. Co co crack to wygląda to tak: https://scr.hu/8BmRpr jak widać bawiłem się już tym. Ale po co crack jak może uzyskać legalne sloty? 

Co do kupywania nie mam zamiaru jak się z nie uda z NPL to walić to zostanie 32 lot i zostanie jedna z 13 ekip co u mnie chce przesiadywać. 

Zapraszam do kontaktu.

Specjalista
Opublikowano

Ostatnio składałem podanie o licencję NPL. Muszę przyznać, że odpowedź dostałem w ciagu kilku minut. O licencję starałem się 3 razy. Została odrzucona dwa razy z powodu strony.

Zainstalowałem WordPress'a dodałem kilka wpisów jakiś ładny motyw i po 10 minutach miałem licencję. Chyba właśnie głównie chodzi im o tą stronę.

Serwer jest dokładnie taki jak twój siedzi z 30 osób i wszysycy to są znajomi z gry. 

Także dobra strona to podstawa do licencje - takie jest moje zdanie.

Opublikowano

@PGS Napisałem prywatną wiadomość jak możesz zerknij.

Teraz inna bajka. Jak dodać aby administrator nie tracił permisji po otrzymaniu Chanel admina? 

Zapraszam do kontaktu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Анонимный

Nie pisałem, żeby kupił ode mn.. więc nie wiem po co już tam zarzucasz napisałem, że jeżeli chce kupić nie ode mnie.. tylko ze strony teamspeak...

Źle mnie zrozumieliście nie potrzbne zgłoszenie....

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To jak zmienić aby adminowi nie usuwało permisji ja nada mu się Chanel?

I ma ktoś linka do poradnika z SinusBotami było 20 botów na 10 portach? Cały instalator był ale gdzieś zagubiłem linka ;/

Zapraszam do kontaktu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...