Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faworyzacja na serwerze Invoria

Carroim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol, tak czy siak. Jeżeli to serwer wyżej wymienionego administratora to może z nim i na nim robić co mu się podoba. Jeżeli nawet stworzył postacie 250 lvl, to co kogo to obchodzi skoro są to postacie głównego administratora? 

Opublikowano

lol, tak czy siak. Jeżeli to serwer wyżej wymienionego administratora to może z nim i na nim robić co mu się podoba. Jeżeli nawet stworzył postacie 250 lvl, to co kogo to obchodzi skoro są to postacie głównego administratora? 

Oczywiscie, ze tak. Moze nawet zmieniac graczy w modele gowna roznego rodzaju, poczawszy od chirurgicznego, skonczywszy na golfowym.

Jak jednak wiemy, istnieja pewne niepisane zasady, ktorych warto przestrzegac, by gracze mieli przyjemna rozgrywke.

Opublikowano

Każdy inny gracz skakałby z radości jakby miał szansę na darmowe sm od Admina czy też jakiś event na co wszyscy tak naprawdę zwracają uwagę.

Nie rozumiem o co tyle szumu.

Dochodzi kolejna osoba do teamu Invorii najwidoczniej ma na tyle zaufanie administracji, że się w nim znajduje.To chyba dobrze, że macie do kogo napisać w grze, niż potem mówić, że Administracja o was nie dba, prawda? 

Jeśli są razem czy też nie są kogo to obchodzi? 

Jeśli dostałeś bana to najwidoczniej słusznie.Nie ma co płakać przez ten powód na mpc.

nE6BLlT.png

Opublikowano

Buhaha no tak to jest jak za serwer się biorą gimbusy i debile. Bo jak by to byli normalni dorośli ludzie to swoje pixelowe uczucie zachowali by dla siebie a ci dwoje jak widać obnoszą się z tym jak by serwer z realem pomylili. Żałosne xD. Pisanie na czacie przez GMa od którego można wymagać powagi, obiektywizmu i bezstronności ,,Kocham Cie aduś;; czy inne słodkie gówna jest zachowanie poniżej krytyki.

Jak tam takie cuda się dzieją i nawet tego nie starają się ukrywać to pozdrawiam ludzi którzy tam grają i zamierzają grać. ;]

Cyrk.png

Opublikowano

Z racji tego iż gram sporo czasu na invorii to mogę się wypowiedzieć. Ogólnie ss'y to najgorsze dowody jakie mogą być, ale to szczegół... To że administracja w tej sposób "wyraża uczucia" to już ich sprawa, ich serwer to robią co im się podoba, ja jakoś nie zwracam na to uwagi. A to że Administracja posiada postacie 250lvl wymaxowane to co w związku z tym? Nie biorą udziału w wojnach gildii czy w pvp. To tak samo jak wyzywać gm'a że ma goda i komendę do zabijania. A o degradacji innych to Goldi wyleciał, bo nie pojawiał się zbyt często w grze.

Edit: A jeśli chodzi o rozdawanie sm na ślubie, lepsze to niż zabawa w szukanie Gm'a, a Medine przynajmniej pomaga i odpowiada na pytania graczy.

Opublikowano

Xenya pojawila sie z dnia na dzien i rozwalila jedna z lepszych gildii na serwerze pojedynke - Arystokracja.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tym to wygrałeś życie ziomuś

jedni dla swoich "miłości" robią eventy trwające kilka dni, inni dają nazwę serwerowi #shaggy

Medine to akurat jedna z aktywniejszych osób w administracji, często wchodzi na grę i pisze ze zwykłymi użytkownikami

co do prywatnych postaci to nie wnikam, gram dla siebie, wywalone na innych dopóki nie ksują bossów i metinów

tenor.gif

Opublikowano

Dokladnie, jesli jest administratorem i ma swoja prywanta postac - co komu to przeszkadza ?

Na kazdym serwerze tak jest, bylo i bedzie.

Medine akurat jest z tego co mozna zauwazyc najaktywniejsza w grze z calego Ich teamu, wszystkim stara sie pomoc, ale i tak zle. xD

Skoro maja zaufana osobe, to raczej proste ze szybciej dostanie owa range niz jakas randomowa osoba, prawda ? ;)

Opublikowano

no dobra ida te hejty na to że jest event jego dziewczyny czy coś. Kiedy hejt na to że w Teamie jest jakiś Fresh i będą dropić odłamki jakieś C++ itd? xDD

OI92Z7.jpg

Opublikowano

no dobra ida te hejty na to że jest event jego dziewczyny czy coś. Kiedy hejt na to że w Teamie jest jakiś Fresh i będą dropić odłamki jakieś C++ itd? xDD

OI92Z7.jpg

Fresh to technik, więc to nawet można by powiedzieć Event na jego cześć i na cześć jego pracy. :D 

nE6BLlT.png

Opublikowano

Tak samo można powiedzieć że event jakiejś tam Medline czy coś jest na część jej zaangażowania pracy w serwer jak i pomaganiu innym. ;) No ale niestety.

Opublikowano

oni tam wszyscy robieni jednym choojem... jak nie odbanowanie konta za zrobienie z siebie głupa(przez pewien czas była taka możliwość - może jest i teraz) to jakieś inne pierdoły... Gdy założyłem temat w dyskusjach o unbanach, temat zniknął po jakiś 3 minutach a ja dostałem bana z rzekome multi konto(mimo, że konto miałem ponad rok xD) Stardust na ts również zaprasza swoich przydupasów podczas gdy "rozpatruje" sprawe... Goldline(jest jeszcze w teamie?) czy jak on tam ma- szkoda strzępić ryja - chyba nie było osoby na forum co by na niego nie mówiła, źle :] A teraz dochodzi to :D

Czyli można przypuszczać, że niedługo startują nowym serw(przekaz w evencie ;D)

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Z racji tego iż gram sporo czasu na invorii to mogę się wypowiedzieć. Ogólnie ss'y to najgorsze dowody jakie mogą być, ale to szczegół... To że administracja w tej sposób "wyraża uczucia" to już ich sprawa, ich serwer to robią co im się podoba, ja jakoś nie zwracam na to uwagi. A to że Administracja posiada postacie 250lvl wymaxowane to co w związku z tym? Nie biorą udziału w wojnach gildii czy w pvp. To tak samo jak wyzywać gm'a że ma goda i komendę do zabijania. A o degradacji innych to Goldi wyleciał, bo nie pojawiał się zbyt często w grze.

Edit: A jeśli chodzi o rozdawanie sm na ślubie, lepsze to niż zabawa w szukanie Gm'a, a Medine przynajmniej pomaga i odpowiada na pytania graczy.

Reszte moga sie ludzie przekonac sami

@Qarth @pavcio @dzekon @Endymion @Sielu @Flourine @LoveTherapy @xXLukaszXx @Makavelix3 @Crew. @Cysiu96 @Hezoran @VenatoS @1373230489-U611928.png.Pestka. @Shisha1 @Carinae @spoczikot @Escalaper @3lDiablo @DarkSince. @Sh4ke @Bagietka @Indrav2 @GordOnix ;) @Shaggy @Tieru @Quarel @ParadiseMC

Opublikowano

@Qarth @pavcio @dzekon @Endymion @Sielu @Flourine @LoveTherapy @xXLukaszXx @Makavelix3 @Crew. @Cysiu96 @Hezoran @VenatoS @1373230489-U611928.png.Pestka. @Shisha1 @Carinae @spoczikot @Escalaper @3lDiablo @DarkSince. @Sh4ke @Bagietka @Indrav2 @GordOnix ;) @Shaggy @Tieru @Quarel @ParadiseMC

@dordo22 @Święty Mikołaj @Pani Kasia @Makin @sa.bal @1361622928-U485574.pngZeciaRZ @ShowMustGoOn @Rebekka

oni tam wszyscy robieni jednym choojem... jak nie odbanowanie konta za zrobienie z siebie głupa(przez pewien czas była taka możliwość - może jest i teraz) to jakieś inne pierdoły... Gdy założyłem temat w dyskusjach o unbanach, temat zniknął po jakiś 3 minutach a ja dostałem bana z rzekome multi konto(mimo, że konto miałem ponad rok xD) Stardust na ts również zaprasza swoich przydupasów podczas gdy "rozpatruje" sprawe... Goldline(jest jeszcze w teamie?) czy jak on tam ma- szkoda strzępić ryja - chyba nie było osoby na forum co by na niego nie mówiła, źle :] A teraz dochodzi to :D

gdzie ty tam przekaz widzisz, fresh nie jest technikiem na invorii, coś tam chyba na tsie ma rangę. po prostu array chciał mu dodać sił w robieniu elcardii :makka:

tenor.gif

Opublikowano

A idź pan wpizdu z tym syfem. Banda dzieciaków która się zakochała przez kabel xD W sumie to jak pewien sławny pan powiedział "trzeba was ruchać i na was zarabiać". Sprawdza się to w 100%.

Trochę smutne, że sm'y mają bardzo niską wartość i można je zdobyć z bossów, eventów, a największe ilości sami wysyłają Ci na telefon (o ile kiedyś choć raz kupiłeś sm poprzez sms na ich serwerze), więc nie rozumiem zbytnio sensu twojej wypowiedzi.

Opublikowano

OI92Z7.jpg

Fresh to technik, więc to nawet można by powiedzieć Event na jego cześć i na cześć jego pracy. :D

wygryw

@topic kogo to k***a obchodzi czy jego dziewczyna ma range czy nie -,-

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

@dordo22 @Święty Mikołaj @Pani Kasia @Makin @sa.bal @1361622928-U485574.pngZeciaRZ @ShowMustGoOn @Rebekka

gdzie ty tam przekaz widzisz, fresh nie jest technikiem na invorii, coś tam chyba na tsie ma rangę. po prostu array chciał mu dodać sił w robieniu elcardii :makka:

Ty wariacie ... xD Nie oznaczaj makina bo Nam publikacje zablokuje za miłości Damiana xD

PS: Moja dziewczyna i brat też mają rangę :P To coś dziwnego, że obsadza się posadami ludzi zaufanych? Co prawda te pajacerki z wyznawaniem miłości na serwerze to troche komedia ale to można się pośmiać.. nikomu to z graczy nie szkodzi... 

Opublikowano

Super temat, poprawileś mi wczoraj humor, to dowód ze jednak warto banować na serwerze bo potem ciekawe tematy na poprawe humoru powstają xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...