Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bukmacherka w wieku 16 lat.

sebo905

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż od roku obstawiam skinami w cs:go mecze na fanobecie, jednakże teraz wyszła ta blokada od valve i mam trudność ze sprzedażą skinów nawet. Więc postanowiłem się przerzucić na jakąś stronę z bukmacherką, jednakże przeglądając różne strony natknąłem się na informacje, iż trzeba skan dowodu. Chciałbym zacząć ma bet365, i moje pytanie czy mogę podać dane i skan dowodu jednego z rodziców ? Oczywiście wiem, że to "nielegalne", ale czy by to przeszło dodam, że z wypłata środków nie byłoby problemów ;) P.S chcę skorzystac z promocji 100% :) Czy jak będę miał już 18 lat to będę mógł wypłacić pieniądze na własne konto bankowe, a nie rodziców ? :) Konto doładowywałbym paysafecard'em

Opublikowano

Jest taki jeden ciekawy punkt w regulaminie:

2.1 Tam, gdzie jest to możliwe, wszystkie wypłaty zostaną zrealizowane na konto płatności, z którego złożono depozyty. Wypłaty mogą być wyłącznie realizowane na imię i nazwisko zarejestrowane na koncie gracza.

Polecam ci grać za Bitcoiny np. na Cloudbet - tam nie musisz potwierdzać swoich danych.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Przy wypłacie jest potrzebny skan dowodu ? Wezmę mamy :D Ona i tak nie zrozumie, a już nie raz do niej przelewy przychodziły :)

Chodzi ci o to Cloudbet? Nie, nie trzeba żadnego skanu, tam wystarczy przy rejestracji podać maila i datę urodzenia, nic więcej nie wymagają. Tylko tutaj konta nie doładujesz przez PSC - jedynie Bitcoinami, ale myślę, że spokojnie znajdziesz miejsce gdzie kupisz je za PSC.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mówię o bet365, bo to dla mnie żaden problem zeskanowac mamy dowód xD

Tylko, żeby nie było że wplace 100zl i potem nie wyplace xD

Przecież zacytowałem wyżej punkt regulaminu, który mówi, że pieniądze możesz wypłacić na konto bankowe osoby do której przypisane jest konto, czyli w tym przypadku na konto bankowe twojej mamy. Być może jakoś by ci się udało wypłacić te pieniądze na swoje konto, ale jest ryzyko, że po wpłacie kasy już nie odzyskasz. 

Chociaż jeśli wygrasz dużą kwotę, to myślę, że twoja mama wybaczy ci tą kradzież dowodu i pozwoli wypłacić kasę na swoje konto.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

No, ale ona nie będzie przecież wiedziała, że na jakąś stronę dalem jej skan dowodu :D A jak już wczesniej mówiłem nieraz otrzymywałem przelewy po 300zł za obstawianie meczy i mamie to nie przeszkadz

alo :)

Opublikowano

No, ale ona nie będzie przecież wiedziała, że na jakąś stronę dalem jej skan dowodu :D A jak już wczesniej mówiłem nieraz otrzymywałem przelewy po 300zł za obstawianie meczy i mamie to nie przeszkadz

alo :)

Skoro jej to nie przeszkadzało, to chyba możesz poprosić ją, by założyła tam konto na swoje dane.

Może się dowiedzieć, gdy będziesz musiał zrobić weryfikację pocztową, bo czasami jej wymagają - przyjdzie do domu list i wszystko się wyda. 

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...