Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia 11 - Wasze zdanie

Marchwj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie wiecie od paru dni można już oficjalnie grać na nowej wersji, co o niej myślicie?

Potestowałem sobie chwilę i dla mnie na plus to, że można myszką minimapę przesuwać, bardziej rozbudowane hotkeye.

Na minus ta "nowa czcionka", wygląd tych półprzezroczystych cooldownów, napis "store" na pół ekranu i to, że jak coś szybko wysyłamy na mapclicku to postać zatrzymuje :(

Opublikowano

Mi się podoba. Na pewno na plus są hotkeye i chodzenie wsad, co mi osobiście na lapku z*********e pomoże. Zobaczymy co będzie jak stary klient przestanie działać i czy będą boterzy czy nie. Niby windbot ma już bota i testują/dopracowywują.

Opublikowano

Mi się podoba. Na pewno na plus są hotkeye i chodzenie wsad, co mi osobiście na lapku z*********e pomoże. Zobaczymy co będzie jak stary klient przestanie działać i czy będą boterzy czy nie. Niby windbot ma już bota i testują/dopracowywują.

Boty będą tak długo jak będzie tibia :D

Opublikowano

Aktualizacja była następstwem, chca ratować Tibie od kompletnego upadku. Dla mnie nowy client na +

Opublikowano

Aktualizacja była następstwem, chca ratować Tibie od kompletnego upadku. Dla mnie nowy client na +

Ten kompletny upadek się zbliża na otsach przybywa ludzi zauważyłem że servery 7.6 mają już po 60osób online co jest in plus bo wcześniej było ledwo 20 a 10.98 po 800 osób. Brazolskie otsy to już nie wspominam tam jest od groma ludzi i Polacy tam przechodzą aby orać brazoli.Tibia już upadła tylko potrzeba jeszcze tego gwoździa do trumny i będzie koniec.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Zauważcie, że to co oferuje CIpsoft od dawna jest na OTSach. Przewijanie mapy myszką było w OT Cliencie, exp boosty, zamiana gp...

Nie wymyślają nic swojego. Jak dla mnie to już nie jest Tibia. Więcej przyjemności sprawia zagranie na OTSie z klimatem który padnie po tygodniu niż granie na RL.

Opublikowano

Dla mnie natomiast otsy są za łatwe, jak większość dzisiejszych gier,

Ale otsy są po to aby pekować a nie dla robienia lvla na otsie masz wbić szybko 100lvl aby móc iść na gather. Jak chcesz trudnego otsa to idź na hard ots są takie albo na coś pokroju elotha. Szczerze to real tibia jest łatwiejsza od elotha.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...