Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Champion 6,3k IP

diablo349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

szukam "czempiona" do 6300 IP. Oczywiście w przyszłości mam zamiar powiększać swoją "kolekcję", aczkolwiek szukam czegoś na teraz. Specjalnie nie wpisałem linii, bo sam nie wiem, gdzie najlepiej sobie radzę, gdzie najlepiej się czuję (ale na pewno nie jungla, bo nie ogarniam tego na razie za nic). U mnie na razie to jest mało ważne, bo ludzie ode mnie z team'u i tak lecą ADC top'a i Masterem oraz Garenem - bota, o Bardzie solo mid, nie wspominając. Aczkolwiek sądzę, że Solo Mid - jakoś mnie "ciągnie" na środek mapy. Postaci jaki na razie brałem pod uwagę to nieliczna grupa, bo jest ich tam dokładniej dwóch - Yasuo oraz Fizz. Słyszałem, że obydwa championy są ciężkie w opanowaniu, a ja jestem nowym graczem (jakby to coś miało zmienić - gram od czterech, bądź pięciu dni), to jestem przekonania, że gdy na początku jest się wysłanym na głęboką wodę, później jest łatwo (chociaż, gdy patrzę, jak chase'ują moi ludzie z teamu i feedują enemy, to mogę się założyć, że i tak nie będzie najgorzej).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...