Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Md i jungler do 6300 IP

diablo349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem kupić właśnie Viktora - i się nie zawiodłem - powiem nawet, że jestem zaskoczony. Postać bardzo dobra, a z ogarniętym team'em zrobisz naprawdę dużo. Jeżeli Ciebie nie focusują, albo nie gankują co chwile - przeciwnik nie ma szans. Teraz zastanawiam się nad trzecią, która będzie jak na razie ostatnią postacią, wybieraną przeze mnie najczęściej. Myślałem nad Syndrą, albo Cassiopeia - co o nich sądzicie? Całe szczęście, że Aurelion jest w rotacji, bo powiem szczerze - myślałem, że mnie powali... I nie powalił. Niezbyt podobał mi się na Rifcie. Na Aramie grało się nim dojść przyjemnie, ale to pewnie dlatego, że nie ma tam tyle opcji ucieczki, jak na "zwykłej" mapie.

Później myślałem nad jakąś postacią na Jungle. Na razie chociaż jedną. Co sądzicie o Nidalce, Evelynn, bądź wspomnianych wyżej Lee Sinie i Elise? Coś z przyjemnym Clear'em i mocnymi gankami.

Opublikowano

Postanowiłem kupić właśnie Viktora - i się nie zawiodłem - powiem nawet, że jestem zaskoczony. Postać bardzo dobra, a z ogarniętym team'em zrobisz naprawdę dużo. Jeżeli Ciebie nie focusują, albo nie gankują co chwile - przeciwnik nie ma szans. Teraz zastanawiam się nad trzecią, która będzie jak na razie ostatnią postacią, wybieraną przeze mnie najczęściej. Myślałem nad Syndrą, albo Cassiopeia - co o nich sądzicie? Całe szczęście, że Aurelion jest w rotacji, bo powiem szczerze - myślałem, że mnie powali... I nie powalił. Niezbyt podobał mi się na Rifcie. Na Aramie grało się nim dojść przyjemnie, ale to pewnie dlatego, że nie ma tam tyle opcji ucieczki, jak na "zwykłej" mapie.

Później myślałem nad jakąś postacią na Jungle. Na razie chociaż jedną. Co sądzicie o Nidalce, Evelynn, bądź wspomnianych wyżej Lee Sinie i Elise? Coś z przyjemnym Clear'em i mocnymi gankami.

Co powiesz na Sejuani? Jest postacią AP/TANK, której najczęściej brakuje właśnie w grze. Posiada dobre cc -> stun z R, slow z E oraz knockup z Q.

Przy ogarniętej sytuacji, jest możliwość przechylenia szali w teamfighcie (dobry ult, to wygrany teamfight) ;)

Co do clearowania jest nawet niezła :)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Co do jungli - myślę właśnie nad Lee, albo Elise. Jednak co sądzicie o wyżej wspomnianej Sejuani albo Nidalee?

Co do środkowej linii - rozmyślam nad Syndrą, bądź Cassiopeią. Który z nich będzie lepszym wyborem? A może macie jakieś inne propozycje?

Dzięki.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kupiłem Katę - i nie powiem, że nie - na słabszych graczach robiłem pogrom, ale wracając do rzeczy. Katarina dostała nerf'a i mam teraz pytanko - nie mam żadnego podłoża - jak, i czy bardzo wpłynął nerf na tego championa? Czy może lepiej wziąć "zwrócić" ją i zakupić coś innego?

Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...