Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kostiumy i zbroje

marek098

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo!

Potrzebuję zamienić wyglądy Tog, PandoraMt2 na kostiumy np. Pustynny Bojownik. I tutaj rodzi się pytanie, gdzie dokładnie są te togi, chodzi o plik w kliencie, oraz skąd pobrać dane kostiumy żeby je podmienić?

Drugi problemem jest sprawdzenie która zbroja jest którą, jakiś program, gdyż chce wymienić tylko stalkę na konkretną z innego klienta, ale nie wiem która to stal xD

Opublikowano

Hej. Jeśli chcesz sobie podmienić te kostiumy w folderze (w grze będziesz je widział tylko Ty) to radzę Ci najpierw przejrzeć folder "pc", tam powinny być te togi. Żeby sprawdzić kostiumy potrzebujesz granny viewer'a. A pobrać je możesz z chociażby mpc, ew. epvp ;)

Jeśli coś jest niejasne to pytaj, postaram się pomóc ^^

222.gif

Opublikowano

Mam problem, z tym granny viewerem, w kliencie jest kilka hwangów i kazdy jest "taki sam", chodzi o kształt, bo kolor w programie jest biały, da radę jakoś ustawić żeby kolorowało bym mógł odróżnić?

Skad dokładnie można to pobrać, na mpc forum  nie ma prawie nic, znalazłem tylko czarnego bojownika. Co to jest ePVP? xD

Opublikowano

Żeby widzieć tekstury musisz utworzyć folder "Ymir Work", w środku "pc" i "pc2", w środku "warrior" i reszta klas - koniecznie na dysku D, i wsadzić tam plik razem z teksturą (dokładnie w to miejsce gdzie pokazuje Ci lokalizację plików w granny'm).

Białe bojowniki: http://www.mpcforum.pl/topic/1418486-biały-bojownik-kostium/#entry12031610

Kolorowe bojowniki: http://www.mpcforum.pl/topic/1502295-bojownik-fiolet-zieleń-pomarańcz-błękit-czerwień/

Na mpc jest sporo rzeczy, wystarczy poszukać ^^

Epvp to niemiecki/angielski odpowiednik polskiego mpc :)

222.gif

Opublikowano

To udało mi się znaleźć, ale Świateczne 2016/Salsa/Dżentelmena/Azraela niestety nie ma na mpc, postaram się popatrzeć jeszcze na ePVP, ale znajac siebie bedzie lipa xD

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...