Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playstation 3 watch dogs

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zakupilem gre watch dogs na playstation 3.

Ucieszony myslalem ze gre odpale juz dzisiaj niestety, gra wymaga instalacji. No dobra instaluje jest i nagle bum, staje na 50% instalacji. Nie rusza dalej.

W tym momencie wylaczylem unstalavje calkowicie i zainstalowalem aktualizacje 1.04 do watch dogs. Instalacja ruszyla ibdobila do 100% no, dobra. Po instalacji jest taki znaczek animowanyni obok niego wczytywanie i w tym momencie gra po chwili sie tak jakby zacina. Ten znaczek animowany tak jakby chcial ruszyc dalej ale ni moze i on tak wibruje dziwnie, a samo wczytywanie trwa nieskonczonosc. Macie jakies pomysly co to moze byc?

Konsola to Playstation 3 superslim 500gb. Inne gre czyta normalnie z dysku i płyt. Z tym watch dogs sporo problemów po tym co czytalem na internecie ale myslalem ze chociaz to naprawili do tego czasu..

Opublikowano

Nikt nie wie?

Podczas pierwszego Loadingu gra się zacina i nic nie można zrobić. Jedynie reset konsoli. Na płycie jest jedna ryska może to ona powoduje?

Opublikowano

Nie pomaga. Gra się nawet zainstalować bez aktualizacji nie chciała.

Z aktualizacją zresztą też. Dopiero po x próbie się zainstalowała. Ale nawet bez aktualizacji na Loadingu zacinała się.

Płytę wyczyściłem pastą do zębów(Bez tych niebieskich drobinek i innego dziadostwa, zwykła pasta.) potarłem i uwaga.. Zainstalowało się bez problemu.

Teraz niestety po włączeniu gry jest "Infinite loading" oraz ekran miga co jakiś czas.

Nie wiem co to za płyta mi się trafiła porysowana już.

Opublikowano

Idź do sklepu i wymień płytę na inną.

Problem w tym, że zakupione na allegro.

Sprzedawca nie przymuje zwrotów.

Weź wgraj bez internetu może xD

Próbowałem kilka razy. Dupa blada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...