Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP4] Fun-Chaos

CrankyShane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie starzy wyjadacze, chciałbym was zaprosić do rozgrywki na owym serwerze.

Strona główna

http://fun-chaos.com/

Raty

* Start Level - 120 
* Max Level - 200 
* Exp rate - x99 
* SP rate - x99 
* Quest exp rate - x6 
* Drop rate - x8 
* Gold rate - x25 
* Pet exp rate - x7 
* Upgrade chance - 100% 
* Dungeon Time - 100% 
* Start Level Guild - 50 

Co ten serwer oferuje?

+ Brak elementów. 
+ Wiele nowych rzeczy. 
+ Nowe zadania. 
+ Nowe umiejętności oraz stare, lecz zmienione. 
+ Nowe tytuły. 
+ Niepotrzebne lokalizacje usunięte. 
+ Zmieniony klub feniksa. 
+ Początek z ekwipunkiem +25. 
+ Możliwość tworzenia własnych tytułów. 
+ Permanentny 100% cast. 
+ Stuprocentowa szansa na załadowanie klejnotów. 
+ Odświeżanie rankingu co 3 godziny. 
+ Zmienione royal rumble.
+ Nowe unikalne umiejętności.
+ Pięć frakcji! Możliwość wyboru dwóch z różnego typu. 
+ I wiele wiele więcej... 

Screenshoty oraz bardzo nieaktualny trailer serwera

https://mega.nz/#F!lI9B2QYa!0p_As9pBpd09vxD8NEIiJA

Pozostałe linki

Facebook
http://www.facebook.com/LC.FunChaos
Forum
http://forum.fun-chaos.com/
Download
http://en.fun-chaos.com/pages/download/'>http://en.fun-chaos.com/pages/download/
Poradniki
http://en.fun-chaos.com/pages

A teraz może tak coś ode mnie, otóż w przeciwieństwie do innych obecnie dostępnych serwerów, ten naprawdę mogę polecić od siebie. Serwer posiada dwie wersje clienta (możliwość wyboru języka podczas pierwszego uruchomienia gry) angielską oraz rosyjską, w porównaniu do innych serwerów możę wydawać się nieco skomplikowany, bo jest w nim masa unikalnych rzeczy czyt. customów clienta, które nie są spotykane nigdzie indziej, lecz jest bardzo prosty oraz łatwy do zrozumienia. Ludzie myślą, że owy serwer jest zrobiony a'la Pay2Win, lecz to także złudne wrażenia, od początku mojej rozgrywki na tym serwerze nie wydałem na niego ani jednej złotówki, wiadomo, z cashem byłoby wszystko łatwiejsze, lecz nie ma tu jakiejś dysproporcji. Każdy początkujący może śmiało się wybic i zarobić juz od pierwszych dni na najlepszą zbroję lub akcesoria. Długo można by mówić co i jak, ale najlepiej po prostu samemu sprawdzić jak to w rzeczywistości wygląda. Jeśli znaleźliby się chętni, ja wszystko jestem w stanie wytłumaczyć każdemu, wystarczy mnie zagadać na ch1 (unknown) lub kogokolwiek z mojej gildii (Hermetics), lecz poza mnie niestety nikt tutaj nie mówi po polsku. Jeszcze dodam od siebię krótki, powiedzmy, że "zwięzły" poradnik w wersji wideo. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do dyskusji poniżej.

Poradnik ode mnie

Opublikowano

Fajna prezentacja serwera, który już trochę czasu prosperuje. Możesz napisać ile osób średnio jest online ? No i ciekawi mnie ta sprawa ze skilami itd. Napisz coś więcej i jakąś klasę polecić ? 

ubh6c.png
Opublikowano

Fajna prezentacja serwera, który już trochę czasu prosperuje. Możesz napisać ile osób średnio jest online ? No i ciekawi mnie ta sprawa ze skilami itd. Możesz coś więcej napisać i jakąś klasę polecić ? 

Średnio jest to dosyć mierna ilość, sumując dwa kanały jest to około 70-120 graczy online, zależy to również od pory i dnia. W weekendy podczas grodów licznik graczy osiaga mniej wiecej 200 (podczas wybierania kanału widzimy ilość graczy na danym kanale). Stare skille są troszeczkę zedytowane, np. gotowość nie dodaje ataku w %, lecz na 4 poziomie jest to sucha liczba 1500 ataku. Unikalne umiejętności, które weszły dosłownie przedwczoraj polegają na farmieniu glory points, są to punkty które można zdobyć za robienie questów, można zyskać od 34 do nawet 100 punktów za questa. Zadania są dostępne co godzinę, u NPC znajdującego się obok spawnu w juno. Oczywiście można ten proces przyśpieszyć kupując za cash potki na -50minut czasu co questa, czyli innymi słowy przez czas trwania potki mamy questy co 10 minut, oraz druga potka mnoży nam zdobyte punkty razy dwa. Skille są przeróżne, pasywne oraz aktywne, pasywy dodaja nam ataku, refleksji obrazen, unikow, zaś aktywne są soulami, dodają ataku lub punktów życia. Jaką klasę mogę polecić? W sumie to każdą, nie ma tutaj czegoś co jest nadmiernie mocne, nie mogę się wypowiedziec jedynie w sprawie tytana, bo mało tytanów biega, lecz reszta klas jest w mniejszym lub wiekszym stopniu zbalansowana. Wiadomo, do expa najlepszy bedzie rycerz, do farmienia złota najlepsza bedzie postać, która bije z dystansu (np. archer lub mag).

Opublikowano

Fajna prezentacja serwera, który już trochę czasu prosperuje. Możesz napisać ile osób średnio jest online ? No i ciekawi mnie ta sprawa ze skilami itd. Możesz coś więcej napisać i jakąś klasę polecić ? 

Średnio jest to dosyć mierna ilość, sumując dwa kanały jest to około 70-120 graczy online, zależy to również od pory i dnia. W weekendy podczas grodów licznik graczy osiaga mniej wiecej 200 (podczas wybierania kanału widzimy ilość graczy na danym kanale). Stare skille są troszeczkę zedytowane, np. gotowość nie dodaje ataku w %, lecz na 4 poziomie jest to sucha liczba 1500 ataku. Unikalne umiejętności, które weszły dosłownie przedwczoraj polegają na farmieniu glory points, są to punkty które można zdobyć za robienie questów, można zyskać od 34 do nawet 100 punktów za questa. Zadania są dostępne co godzinę, u NPC znajdującego się obok spawnu w juno. Oczywiście można ten proces przyśpieszyć kupując za cash potki na -50minut czasu co questa, czyli innymi słowy przez czas trwania potki mamy questy co 10 minut, oraz druga potka mnoży nam zdobyte punkty razy dwa. Skille są przeróżne, pasywne oraz aktywne, pasywy dodaja nam ataku, refleksji obrazen, unikow, zaś aktywne są soulami, dodają ataku lub punktów życia. Jaką klasę mogę polecić? W sumie to każdą, nie ma tutaj czegoś co jest nadmiernie mocne, nie mogę się wypowiedziec jedynie w sprawie tytana, bo mało tytanów biega, lecz reszta klas jest w mniejszym lub wiekszym stopniu zbalansowana. Wiadomo, do expa najlepszy bedzie rycerz, do farmienia złota najlepsza bedzie postać, która bije z dystansu (np. archer lub mag).

Dzięki za tą zwięzłą  odpowiedz. 

Odpalam grę i mam nadzieje że będę się dobrze bawił. 

ubh6c.png
Opublikowano

W razię poszukiwania pomocy lub znalezenia mnie, bądź kogokolwiek z mojej gildii, proszę krzyczeć na między-serwerowym czacie!

Zasysam i obczaje za jakiś czas :)  

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

W razię poszukiwania pomocy lub znalezenia mnie, bądź kogokolwiek z mojej gildii, proszę krzyczeć na między-serwerowym czacie!

Zapraszam, proszę się nie bać także rosjanów, wiadomo ich angielski pozostawia wiele do życzenia, lecz też znajdą się tacy, którzy chętnie pomogą. W razię jakichkolwiek pytań proszę poniżej lub w prywatnej wiadomości!

Opublikowano

Zapraszam, proszę się nie bać także rosjanów, wiadomo ich angielski pozostawia wiele do życzenia, lecz też znajdą się tacy, którzy chętnie pomogą. W razię jakichkolwiek pytań proszę poniżej lub w prywatnej wiadomości!

Ok Obczaiłem Tytka z toporkiem i mogę wam już powiedzieć że główne dwa buffki które powinny dawać masę ataku dają niecałe 20 a drugi okrągłe 0 ataku . Ogólnie serwer przyjemny chodź sami Rosjanie graja  

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Gra ktoś jeszcze?

Póki co, spotkałem tylko jednego z was. Niestety wygląda to jak wygląda, ten serwer też nie jest banalne prosty i nie ma łatwego dojścia do wszystkiego, jak ludzie widzą, że jednak trzeba chwile pofarmic żeby coś bylo, to sie poddają i tyle z gry na tym serwerze. Faktycznie, serwer z początku może wydawać się nawet dosyć trudny do ogarnięcia, lecz potem leci wszystko z górki. Liczę na wiecej graczy!

Opublikowano

Wszystko idzie szybko dorwać tylko trza troche czasu poświęcić :D

przeczysz sam sobie ;)

Wyraz "trochę" według definicji z sjp oznacza - ciut, zdziebko lub mało. Szkoda się wymądrzać, kiedy nie wie się o czym się piszę, pozdrawiam serdecznie oraz zachęcam do wspólnej rozgrywki.   ;)

Opublikowano

Gram od kilku dni i gorąco polecam ten serwer. PvP jest dość zbalansowane, exp idzie w miarę dobrze, nie jest zbyt łatwy, ani zbyt trudny. Dużo fajnych nowinek, skile, eq, acc itd. Jedyny minus to ruscy :P

23udl52.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer jest spoko,

Mój nick to DrakenSoul

Oo nawet nie wiedziałem że znów działa Ostatnio upadł Aż usunąłem instalkę z kompa 

Mój komputer:

Opublikowano

Serwer jest spoko,

Mój nick to DrakenSoul

Oo nawet nie wiedziałem że znów działa Ostatnio upadł Aż usunąłem instalkę z kompa 

jak coś napisałem ci na GG i możemy razem grać. ? ;]

Pamiętasz passy do swojego konta?

Opublikowano

Serwer jest spoko,

Mój nick to DrakenSoul

Pasy pamietam lecz konta nie ma Tak samo jak i brata Widocznie nowa baza danych jest 

Mój komputer:

Opublikowano

Serwer jest spoko,

Mój nick to DrakenSoul

Pasy pamietam lecz konta nie ma Tak samo jak i brata Widocznie nowa baza danych jest 

To jak gramy ?

Odpisz mi na GyGy

Opublikowano

Serwer jest spoko,

Mój nick to DrakenSoul

To jak gramy ?

Odpisz mi na GyGy

Wbiłem teraz tylko 4 rusków na serwerze A tak to cisza i wieje puustkami Nie opłaca się zaczynać nawet 

Mój komputer:

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. mam pytanie. obecnie mam lvl 191, nie wiem gdzie mam expic teraz, druga sprawa to gdzie moge szybko zarobic?

Witam. mam pytanie. obecnie mam lvl 191, nie wiem gdzie mam expic teraz, druga sprawa to gdzie moge szybko zarobic?

witam. mam 191 lvl i gdzie mam teraz expic? lub gdzie mam zarabiac kase bo nie wiem. prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 5 miesięcy temu...
  • Issia zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...