Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące serwera CS:GO

zxkalen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pare pytan dotyczacych serwera csgo poniewaz mam jeszcze bardzo sporo miejsca na vps to postanowilem postawic na nim serwer csgo ;] o to pytania:

1.Czy za pluginy ktore wzgramy na serwer csgo jest ban vac ?(czytalem sporo ale sa rozne zdania na ten temat chce dowiedziec od was)

2.Jakie trybytera sa popularne ? (1vs1 arena, 5vs5 Turniejowy itd)

3.Skad pobrac pluginy ?(i ich ustawienia np plugin by hanys czym edytowac ?)

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

1. Za pluginy typu !knife i !ws, podmiana modelu broni na taki którego nie masz w EQ itd. Nie jest to VAC tylko blokada tokenów i konta na określony czas.

2. Sprawdź na GameTrackerze ile gdzie jest osób, według mnie to arenki 1vs1, zombie i surf.

3. Z AlliedModders 

https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=123
https://www.sourcemod.net/plugins.php?cat=0&mod=21&title=&author=&description=&search=1

Ustawiania pluginu są zazwyczaj w cvarach, tworzy się plik konfiguracyjny lub już jest gotowy, zmieniasz tylko wartości. W temacie z pluginem masz zawsze ładnie wszystko opisane co i jak.

Opublikowano

@SuchyBGC

Wiec najlepiej serwer robic na innym koncie ? (czy robic na glownym i mniec te blokada bo tak nie wymieniam juz bo wszystko sell itd)

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Pasjonat
Opublikowano

Ale nie musisz robić serwera ze skinami wtedy na mainie możesz założyć. Dostajesz tylko gamebana, tak jakbyś miał bana za opuszczanie gier lub OW za griefing ( tylko na 3 czy tam 5 tygodni) i jest to tylko blokada na MM'y a wymieniać możesz się normalnie.

.

Opublikowano

Kilka tematów niżej, dyskutowaliśmy na temat tych banów:

http://www.mpcforum.pl/topic/1571192-szukam-pluginy-na-kosy-i-skiny/

Wszystkie skiny oprócz tych z kosami i z skinami są w 100% legalne i nie ma za nie bana.

Jeśli jednak chcesz je mieć to najlepiej nowe konto z tokenami. Co do bana to chyba nie tylko na MM ale na podłączenie się pod jakikolwiek serwer gry + perm na tokeny.

Jeśli nie będziesz używał tych 2 typów pluginów to normalnie na swoim mainie możesz generować token.

Opublikowano

To jeszcze jedno pytanie chce ustawic serwa 5vs5 tryb turniejowy tylko potrzeba mi ustawienia ;3

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...