Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dział upada..

Gość Nerfinekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem ostatnio ,że liczba online na serwerach spadła. Na forum też coraz mniej nowych tematów i wgl.. Powiedzcie co jest? Czy to koniec sfa? A i jak jest na globalu, są gracze czy nie? Ile kont na najnowszym świecie (pytam bo sam sprawdzić nie mogę..) ;/ jeszcze rok temu było tutaj pisane kilka tematów dziennie(jak nie więcej) ,a teraz? Niestety wszystko kiedyś się kończy, mam nadzieję ,że nie teraz :(

Opublikowano

Dziwisz się?

Ile razy można wałkować to samo.

Nikomu nie chce tłumaczyć się podstaw z tworzenia serwerów po 300 razy, więc zaczęli olewać temat, bo nic się tu nie pojawia poza powtarzającymi się pytaniami.

A co do globala to nie wiem ile jest dokładnie kont, ale większość "gra" tak, że wchodzi np. na start w15 i gdy tylko wystartuje w16 to leci tam i tak ciągle.

Opublikowano

Dziwisz się?

Ile razy można wałkować to samo.

Nikomu nie chce tłumaczyć się podstaw z tworzenia serwerów po 300 razy, więc zaczęli olewać temat, bo nic się tu nie pojawia poza powtarzającymi się pytaniami.

A co do globala to nie wiem ile jest dokładnie kont, ale większość "gra" tak, że wchodzi np. na start w15 i gdy tylko wystartuje w16 to leci tam i tak ciągle.

No w sumie tak.. To jaki jest sens gry? Skoro wbija się na start ,a potem koniec;/
Opublikowano

Shakes & Fidget na prywatnych serwerach juz nie ma sensu jak dla mnie oczywiście.

Wszystkie padają, wszędzie te same bugi.

A ci co chcieli zrobić coś lepszego boja się playa games

dziwisz się?

Opublikowano

Shakes & Fidget na prywatnych serwerach juz nie ma sensu jak dla mnie oczywiście.

Wszystkie padają, wszędzie te same bugi.

A ci co chcieli zrobić coś lepszego boja się playa games

dziwisz się?

I to właśnie jest c*****e;/

Opublikowano

A Wy byście się nie bali?
Zrobić dobry serwer na starej wersji to żaden problem, ale większość robi gotowce.
Poza tym jak zrobisz dobry serwer na starej czy nowej wersji, o którym będzie głośno (skoro jest dobry to na 100% będzie) to zaraz przyczepi się Playa.
Nikt nie chce płacić kary jak ZRT, więc nikt nic nie robi.
W tym dziale pozostały tylko osoby zadające ciągle te same pytania i osoby robiące gotowce.
W sumie to jedna i ta sama kategoria.. :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...