Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz 121+ poziom? Nadal grasz na "haxach"? Boisz się, że dostaniesz bana bo ktoś zrobi Ci ss'a lub nagra filmik? Nie ryzkuj i dołącz do teamu cheaterów robiących expedycje! Save exp. Potrzebujemy jeszcze 8 osób. Napisz w tym temacie lub wyslij mi pw a zostaniesz dodany do squadu. Im więcej ludzi tym lepiej. (Obowiazkowo TeamSpeak2 nie musisz miec mikrofonu lub jesli nie przeszedles mutacji i boisz sie odezwac mozesz milczec byle zebys slyszal co ja mowie, bo jakby nie bylo potrzebne jest dobre zgranie no nie?)

Opublikowano

Wczoraj robiłem Expedycje na 121+ (TransUp Quest) i za potworka dostawałem 3400 expa. Potwory są dosyć mocne ,ale w Full Expedycji to nie ma znaczenia... Ważne są zgrane Segnalki wiedzące kogo leczyć w pierwszej kolejności i Bagi Tankujący potworki. 131 LVL za expedycje dostanie plus minus 3 - 5%... Ale zabawa jest dobra...

Trzeba dobić 140 i iść na Nest of Cherubim...

segita.png
Opublikowano

Wczoraj robiłem Expedycje na 121+ (TransUp Quest) i za potworka dostawałem 3400 expa. Potwory są dosyć mocne ,ale w Full Expedycji to nie ma znaczenia... Ważne są zgrane Segnalki wiedzące kogo leczyć w pierwszej kolejności i Bagi Tankujący potworki. 131 LVL za expedycje dostanie plus minus 3 - 5%... Ale zabawa jest dobra...

Trzeba dobić 140 i iść na Nest of Cherubim...

Dobijaj ten 140 i mozna smigać trzeba jedynie znaleść paczke 12 osób z 140... To by były jaja Cherubim owned by hax's PT

Opublikowano

Ja mogę zagrać tylko ze mi AK ukradli 114 lvl wbiłem taki lvl w 5 dni

Jak coś to pisz 10847899 GG

Nie rozumiem nie masz 121 poziomu, a chcesz żebym do Ciebie napisał? W jakim celu skoro nie masz postaci?

Opublikowano

a no i właśnie wy idziecie bardziej się pobawić czy też może na ekspa bo jak na ekspa to przydałby się eksp bonus, który pojawia się gdzy prawie wszystkie klasy postaci są w pt. (ale to chyba wiecie) W ogóle to jakie są nagrody za przejście ekspedycji bo już bardzo dawno nie byłem (chyba ponad rok czasu), bo z ekspem to chyba tak średnio.

18706.png

Disturbedfan.png