Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

''Miłość''

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moi rodzice są ze sobą już 19 lat i nadal się nie nudzą ze sobą, ciągle gdzieś wyjeżdżają, wychodzą na spacery etc. Sam biorę z nich przykład bo miłość trzeba czymś podtrzymywać bo zgaśnie.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Mi sie to wydaje normalne. Nie wierze w jakies super milosci forever w mlodym wieku, poniewaz mozna poznac dupe, zauroczyc sie, ale jest pelno innych dup, z ktorymi tez moze byc dobrze lub lepiej. Oczywisci tak mi sie wydaje, bo jestem stulejka, wiec duzego doswiadczenia nie mam.

Opublikowano

^ wygrał 

@top
Nie nudzi mi się, aktualnie już ponad 2,5 roku i wciąż z chęcią codziennie spędzam czas z dziewczyną ;>

Jak w 2 tygodnie ci się nudzą inni ludzie, to niezłe pustaki muszą być, bo w tyle czasu to poznasz jedynie maleńką namiastkę drugiej osoby.

graphic.png

Opublikowano

powinno się wymieniać co 2 lata dupe bo szkoda życia na jedną, a jeśli tobie się nudzi po 2 tygodniach to trochę lipa może za nudne znajdujesz

Opublikowano

Czasami jest tak że partner się nudzi ale gdy dostrzegasz że zaczynasz tęsknić za nią/nim to chcesz z nią/nim być ciągle, jeżeli odczuwasz że nudzisz się partnerką/partnerem polecam robić nowe rzeczy, zaczynając od drobnych spraw aż nawet po uprawianie seksu to jest normalne. 

Opublikowano

Człowiek zakochany nie powinien się nudzić drugą osobą. Najwyraźniej u Ciebie występuje tylko zauroczenie, ale z czasem może się to zmienić. Czasem może to być taki etap "przejściowy" w związku.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Z cyklu "miłość w gimnazjum"

To że Ci się osoba podoba i chcesz z nią być i rozmawiać nie jest oznaką miłości. 

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

jak @Risen.owi podoba sie jakaś loszka to wali konia i mu przechodzi

nie warnować, to tip

Opublikowano

Jak się obracasz k***a między jakimiś pustakami tambler gerls co wypinaja dupe kazdemu ktory ma pedzla na glowie to co sie dziwisz XDDD

DhyEdvI.gif

Opublikowano

Jak się obracasz k***a między jakimiś pustakami tambler gerls co wypinaja dupe kazdemu ktory ma pedzla na glowie to co sie dziwisz XDDD

Masz rację, byłem z paroma takimi to one miały takie coś w głowie że

mi mówiła jak jest jej źle, jaka to ona nie jest brzydka, jak ją koleżanki wkurwiają, że nie ma się do nikogo odezwać prócz mnie, a za tydzień odwrót sytuacji, że jest najpiękniejsza, że każda koleżanka ją rozumie i lubi, że jest duszą towarzystwa, a tak naprawdę to miała pusto w głowie tylko że byłą ładna i tyle 

<p>.

Opublikowano

Masz rację, byłem z paroma takimi to one miały takie coś w głowie że

mi mówiła jak jest jej źle, jaka to ona nie jest brzydka, jak ją koleżanki wkurwiają, że nie ma się do nikogo odezwać prócz mnie, a za tydzień odwrót sytuacji, że jest najpiękniejsza, że każda koleżanka ją rozumie i lubi, że jest duszą towarzystwa, a tak naprawdę to miała pusto w głowie tylko że byłą ładna i tyle

Widzialem twoj ryj. Jestes mlody i przystojny. Ruchaj ile sie da i nie mysl o zwiazkach.
Opublikowano

Tak, znalazles nieodpowiednia osobe, lepiej to zostaw bo szkoda twojego czasu i jej...

Ja wychodze z zalozenia ze lepiej byc samemu niz w nie odpowiednim "zwiazku" o ile mozna tak to nazwac... Bo jest roznica miedzy zwiazkiem a chwilowym zauroczeniem...

Opublikowano

Tak, znalazles nieodpowiednia osobe, lepiej to zostaw bo szkoda twojego czasu i jej...

Ja wychodze z zalozenia ze lepiej byc samemu niz w nie odpowiednim "zwiazku" o ile mozna tak to nazwac... Bo jest roznica miedzy zwiazkiem a chwilowym zauroczeniem...

no racja, ale co zarucham to moje 

<p>.

Opublikowano

Up^ a sadzisz ze seks czy codzienne sprawy to cos nowego w zwiazku?

Jak robisz to samo i na okrągło wchodzi monotonność i zaczynasz się nudzić, najlepiej to wymyślać cos innego, nie mówię tutaj o codziennych sprawach ale np. codziennie robić co innego/iść gdzieś w nowe miejsce coś w tym stylu. 

Opublikowano

Zgadza się rutyna jest zabujcza ale mówienie ze kobieta nie lubi seksu jest tak samo beznadziejne jak mowienie ze alkoholik nie lubi alkoholu...

Kobieta jest niezwykle emocjonalna istota, kobieta jest samicą i naturalne jest to ze kobieta LUBI sex a nawet go potrzebuje.

Znam zwiazki gdzie facet jechal w delegacje po 2 miesiace i kobieta poszla bokiem... brak zaspokojenia? Slaby "kontakt"? Moze jedno i drugie...

W kazdym zwiazku MUSI byc sex,

Jesli np kobieta nie chce seksu to znaczy ze cos jest nie HALO.

Brak zainteresowania, rutyna?,

Czasami kobieta jest w zwiazku z kims bo po prostu nie ma kogo innego a nie chce byc sama, oklamuje tym siebie i faceta, takze dokladnie czytajcie zainteresowanie od strony kobiety bo stracicie czas, rozwody itp...

Kobieta i facet MUSZA sie sobie podobać i to jest absolutna podstawa, tak bylo jest i musi byc, gdyby byli inaczej my jako gatunek nie orzetrwalibysmy...

Tyle w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...