Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demo FIFA 17 - gra się nie uruchamia

Adriano42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziala ci dobrze ta Fifa? bo mi tak srednio i za bardzo nie da sie grac komfortowo

Dziala ci dobrze ta Fifa? bo mi tak srednio i za bardzo nie da sie grac komfortowo

To widocznie masz jakis przewrazliwiony antywirus. Program ten jest dosc popularny, mozesz go pobrac z innego zrodla jak sie boisz

Pobrałem Od MegaTech z tego filmu program to nod32, czy nopd jest wrazliwy może troche tak ale na pewno jest dobry, wiec co to jest w tym pliku ? bop to na pewno nie zadne reklamy ....

Sa dwa pliki dll, jeden exe i xml. Mi Avast nic nie pokazal bo nawet nie ma co. Sciagnij z innego zrodla, zadnej roznicy nie bedzie w dzialaniu Fify

Opublikowano

Ktoś ma pomysł co zrobić gdy ten cały Extreme Injector 3 niechce się uruchomić? To parodia ale dzieje się tak samo jak z FIFĄ 17 demo - nic się nie dzieje...

Opublikowano

Dobra udało mi się odpalić program i grę, no cóż... 

Na moim GTX750TI/G3258/8GB nie idzie wcale grać, zacinki co 3-6 sekund. Masakra. Nawet podkręcony do @3,8GHz procesor nic nie zmienił. A więc w tym roku w FIFĘ nie pograją osoby posiadające taki procesor co ja, chyba że coś się zmieni. 

Trzeba wyłożyć jakieś 800 - 1000 zł na nowy procesor, bo na słabszy się wymieniać nie opłaca... A więc pewnie pogram nie wcześniej niż  grudniu :( Dramat.

Opublikowano

Demo czy nie Demo, powinno działać, wymagania spełniam, teraz się zastanawiam kupować pełna grę czy nie bo kuźwa jak nie będzie działać to tylko kasę wydam na nic .

Jeżeli na Origin kupisz grę, a nie będzie działała czy nie przypadnie Ci do gustu, możesz oddać a oni zwrócą Ci kasę. Masz na to 24 godziny od uruchomienia gry lub 7 dni jeśli nie uruchomiłeś gry.

W historii zamówień jest przy danej grze "Zażądaj zwrot". Wtedy w ciągu 10-ciu dni zwracają pieniądze.

๔гคɢ๏รฬ๔

Opublikowano

Na moim GTX750TI/G3258/8GB nie idzie wcale grać, zacinki co 3-6 sekund. Masakra. Nawet podkręcony do @3,8GHz procesor nic nie zmienił. A więc w tym roku w FIFĘ nie pograją osoby posiadające taki procesor co ja, chyba że coś się zmieni. 

Trzeba wyłożyć jakieś 800 - 1000 zł na nowy procesor, bo na słabszy się wymieniać nie opłaca... A więc pewnie pogram nie wcześniej niż  grudniu :( Dramat.

Dlatego ja mam dość pc i kupuje xboxa.

Opublikowano

Dlatego ja mam dość pc i kupuje xboxa.

Pomyślałem o tym samym, albo PS4. Kurczę, komputer żeby nadążał trzeba co rusz wykładać kasę na to... Masakra po prostu, ale póki co może kupię jakeigoś i3 za 500 zł na którym FIFA spokojnie uciągnie, a sprzedam starą grafikę, procesor i drugi procesor. Ale na dłuższą metę to i tak te wymiany się nie kalkulują, lepiej wyłożyć na takiego xboxa i mieć spokój z wymaganiami...

Opublikowano

Ten sam problem.  Polecam zrobić tak jak ja i okazjonalnie zakupić xbox one (bo 360 się nie opłaca) Mniejszy wydatek niż procesor czy karta graficzna (rip posiadacze laptopów ;/) a dobra inwestycja na przyszłość.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Panowieee , jak fifa wam sie odpala po zrobieniu tego fixa , to nie dziwcie sie że będzie cięło bo taki jest niestety warunek tego programu z tym demem :D Odpali sie ale nie ma szans na płynną gre , czytałem na innych forach i fifapolonia gdzie wrzucali ten fix i po prostu już będzie lagowało na tym programie , trzeba czekac na pełna wersje :D Ja mam identyczny problem jak z fifą 15 demo czy tam 16 nie pamiętam , wlasnie to ze sie nie odpala albo przestal dzialac :D A kupiłem pełna wersje , no i co ? Śmigała na najwyższych aż miło 

Opublikowano

Mam problem z grą.Zainstalowałem ją,ale nie działa.Pobrałem wszystko jak na tym filmie,ale brakowało kernel 32 to pobrałem,ale nadal gra nie chodzi.Mam procesor 64 bitowy.Ma ktoś jakiś sposób na to?

Opublikowano

Nie jest to wina procesora ponieważ ja mam 8 wątkowe i7, a i tak gra nie znika po pojawieniu się loga fify 17 i Reus'a..

Po przeszperaniu internetu znalazłem coś dla osób posiadających grafikę czerwonych

http://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/AMD-quot-Legacy-quot-cards-workaround-for-FIFA-17-Demo-crashing/m-p/5552830

W skrócie, trzeba odinstalować sterowniki od grafiki i wgrać wersję 14.9. Gra wtedy śmiga, sprawdziłem.

Opublikowano

Według strony systemrequirementslab.com FIFA 17 mi nie pójdzie <.<.Co ciekawe pokazuje,że szesnastka też by mi nie weszła,a mimo to chodzi.

Gra mi nie działa nadal...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...