Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demo FIFA 17 - gra się nie uruchamia

Adriano42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż włączam FIFE 17 demo, jest przycisk klikam "graj" chwilę pojawia się kółeczko ładowania od windowsa i...nic. Gra teoretycznie działa ciągle w procesach bo mam w nich "FIFA 17 Demo" ale nie pojawia się na pulpicie nic, zero.

Mój komputer:

GTX 750, 8GB RAM, Pentium G3258 <-- FIFA 16 cały czas na kompie jest, sprawdzałem działa mi. Czemu więc 17 nie odpala się skoro wymagania niemal identyczne, coś EA znów zje*ało? 

Opublikowano

Podpinam się, bo mam identyczny problem. Mam GTXa 950 2gb, procesor i5, 8 gb ram i klikam graj i nic się nie dzieje, a fifa jest w procesach.

Opublikowano

No właśnie teraz nie wiem czy to jednak problem z sama instalacja czy może jednak z płyty pójdzie, mam problem czy kupcować teraz jak wyjdzie czy nie. Jesli ktos mial podobny problem i udalo mu sie go rozwiazac dajcie tutaj znac. Bede staral sie o pomoc z ea moze rozwiążą ten problem

Opublikowano

Również mam ten problem, wczytuje parę sekund i włącza grę. Wszystkie sterowniki zaktualizowałem nie pomogło . Jest jakiś sposób zeby oszukać system zeby pokazywał mocniejsza karte graficzną niż jest w rzeczywistości, moze to by pomogło :D ? Na stronie "can I run it" pokazuje na zielono ze jest ok i powinna gra odpalić ;x.

Opublikowano

Jest to wina procesora, musi być przynajmniej 4 watkowy. Na procesorze 2 rdzeniowym i 2 watkowym demo nie bedzie dzialac, z pelna wersje nie wiadomo

Opublikowano

To widocznie oprocz 4 watkow procesor musi miec cos jeszcze. Tak czy siak wina procesora, jedynie ludzie ze starymi procesorami lub 2 watkowymi maja ten problem

Opublikowano

Aktualnie, to wszędzie jest masa podobnych tematów na zagranicznych forach. Trzeba czekać, choć to tylko DEMO.

To widocznie oprocz 4 watkow procesor musi miec cos jeszcze. Tak czy siak wina procesora, jedynie ludzie ze starymi procesorami lub 2 watkowymi maja ten problem

Problem nie dotyczy samego procesora, bo z kartami graficznymi też są jakieś dziwactwa.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

No to dziwna sprawa, ja w ciemno nie kupie fify bo rownie dobrze moze nie dzialac na moim komputerze skoro demo nie dziala. Mam nadzieje ze naprawia demo

Opublikowano

Specjalnie składałem pc pod tą fife i byłem przekonanay że 2 rdzeniowy procesor poradzi sobie bez problemu. Najwidoczniej się zawiodłem może zostanie wprowadzona jakaś aktualizacja . Nie wydaje mi się że 2 rdzenie nie dadzą rady na tą gre. 

Opublikowano

Demo czy nie Demo, powinno działać, wymagania spełniam, teraz się zastanawiam kupować pełna grę czy nie bo kuźwa jak nie będzie działać to tylko kasę wydam na nic .

Opublikowano

Na moim procku(G3258) w fife 15 nie dalo sie grac, a w fife 16 dalo sie grac na najwyzszych ustawieniach :) Wiec w tym roku przypada kolej zeby nie dzialalo :) :) :)

Opublikowano

To widocznie masz jakis przewrazliwiony antywirus. Program ten jest dosc popularny, mozesz go pobrac z innego zrodla jak sie boisz

Opublikowano

To widocznie masz jakis przewrazliwiony antywirus. Program ten jest dosc popularny, mozesz go pobrac z innego zrodla jak sie boisz

Pobrałem Od MegaTech z tego filmu program to nod32, czy nopd jest wrazliwy może troche tak ale na pewno jest dobry, wiec co to jest w tym pliku ? bop to na pewno nie zadne reklamy ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...