Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsoring - Wielka reaktywacja serwera TS3.

gWoycer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osoby odpowiedzialnej, chętnej do podjęcia się współpracy poprzez pomoc finansową w wystartowaniu i rozwijaniu się serwera.

Nasz serwer już wcześniej cieszył się dużą popularnością, więc jego reaktywacja będzie czymś wielkim, w dodatku iż mamy wiele nowych udogodnień dla użytkowników oraz nowe zasady korzystania z naszego serwera, by bezpieczeństwo naszych użytkowników było zachowane w jak największym stopniu.

Z chęcią wysłuchamy każdej osoby chętnej nam pomóc, bo każda pomoc się dla nas liczy byśmy dzięki wam inwestowali w lepsze jutro ;)

Co do zobowiązań, jest to temat do uzgodnienia już po zawarciu wstępnej współpracy, oczywiście nie mamy zamiaru niczego ukrywać, działamy jasno z naszymi współpracownikami, a zasady współpracy możemy nawet podpisać na umowie.

Jeżeli jesteś zainteresowany poważną współpracą, prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej.
Jeżeli masz jakiekolwiek pytania pisz śmiało w odpowiedziach do tego tematu.

Opublikowano

Skoro cieszył się popularnością to prosił bym o IP serwera. :)

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Skoro cieszył się popularnością to prosił bym o IP serwera. :)

Właściciel tematu jest znany bardziej jako "Aramek". A mowa tutaj o EvoSpeaku.

Opublikowano

Nie wiem co w tej sytuacji mam się wypowiedzieć, ale powiem krótko i na temat… Do tej pory Pan „gWoycer” wisi mi hajs… Ponadto zostałem wykorzystany u niego na serwerze miałem pomóc w rozwijaniu serwera jako Właściciel gdy już pomogłem na serwerze po miesiącu zabrał mi rangę. To akurat jest już historia.

Także odradzam współpracy z owym "gWoycer aka Aramek".

Opublikowano

@gWoycer​

Serdecznie polecam współpracę z panem @Borygard ponieważ jest osobą godną zaufania a poza tym (co wiele osób może to potwierdzić) jest uczciwy i robiąc z nim serwer wiesz że nie padnie po paru miesiącach np. przez brak środków na opłatę maszyny.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...