Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

używana karta graficzna do 100 zł

krzylu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Specyfikacja mojego komputera to:

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4800+ Dual Core Processor 2,5 GHz

Płyta główna: GIGABYTE GA-MA69VM-S2

RAM: GoodRam DDR2 2x1GB 800Mhz (czy opłacało by się dokupić używane kości 2x1gb?)

Zasilacz: Qoltec SilentLine 455 lub MODECOM 400w, nie wiem który lepszy

Szukam karty graficznej do 100zł na której pograłbym w lola/csa na najniższych w 60 klatkach.

Moja poprzednia karta graficzna to GAINWARD GT430 na której miałem 50-100 fps w lolu na najniższych (w tf spadało do 30-40) i 30-60 w csie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Twoja stara karta byla slaba, jednak przy tym procesorze, no i ramie, bo watpie ze masz swiezo sformatowany PC i nic nie dziala w tle, no to brakuje na te gry mocy, karta duzo nie da, napisz dokladnie co to za modecom, ale pasuje kupic jakis ogarniety bardziej zasilacz raczej, a potem karte, z tym ze do tego komputera tez nie ma co pchac, bo jak pisalem, procesor slaby, ramu malo a nie oplaca sie dokupywac. Za 100zl to probuj GTSa 450 wyhaczyc. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Twoja stara karta byla slaba, jednak przy tym procesorze, no i ramie, bo watpie ze masz swiezo sformatowany PC i nic nie dziala w tle, no to brakuje na te gry mocy, karta duzo nie da, napisz dokladnie co to za modecom, ale pasuje kupic jakis ogarniety bardziej zasilacz raczej, a potem karte, z tym ze do tego komputera tez nie ma co pchac, bo jak pisalem, procesor slaby, ramu malo a nie oplaca sie dokupywac. Za 100zl to probuj GTSa 450 wyhaczyc. 

komp wyczyszczony do 0 tylko cs i lol zainstalowane. modecom FEEL II-400ATX. Muszę karte kupić bo tamta siadła. Najlepiej podobną wydajnościowo lub lepszą. Wiem, że nie ma co pchać ale z 2 miesiące muszę jeszcze na nim pociągnąć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...