Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start na globalu

Khapen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce zacząć od 0 na negrosie, jakieś porady od aktywnych graczy? Warto kupić załóżmy te 100/200kk z allegro czy lepiej wydac to na is?

Opublikowano

Lepiej kupic chyba te yangi na allegro.

Ale zamiast zaczynac od 0 lepiej kupic postac ze skilami G+, bo spedzisz z rok na wbijaniu skili (czytanie KU). 

A lvl wbic to teraz nie problem. 

Ewentualnie jakis PD z isu i tyle. 

ese1

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Postaci nie chce kupować, nie zależy mi na szybkim wbiciu skilli, rok szkolny się zaczął, nie mam czasu na lola więc chce to spożytkować uzyskując w końcu coś na plu xD

Opublikowano

To w takim wypadku zainwestuj z 80% w allegro, a reszte mozna na IS'a (pd,rekawica). 

Przynajmniej ja bym tak zrobił ;)

Powodzenia :D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Postaci nie chce kupować, nie zależy mi na szybkim wbiciu skilli, rok szkolny się zaczął, nie mam czasu na lola więc chce to spożytkować uzyskując w końcu coś na plu xD

Załaduj trochę hajsu w IS'a, kup sobie PD, rękawicę, a hajs który Ci zostanie wydaj na yangi lub itemy. 

AnnwID.gif

Opublikowano

Yangi allegro+ is, ew wszystko - yangi allegro, a w grze kup pd, popros o wydropienie rekawicy :)

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi :) Ogólnie to ładuje teraz w isa bo jest 35%, i dokupuje póki co 100kk z allegro. Jakieś porady na czym warto się na negrosie skupić na niskim lvl żeby zarobić? xD

Opublikowano

Rekawice na 3miechy kupic, reszta na eq zeby dropic odlamki i ogien :D Najlepsza kasa jest na alchemii i temu sie nie da zaprzeczyć :)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi :) Ogólnie to ładuje teraz w isa bo jest 35%, i dokupuje póki co 100kk z allegro. Jakieś porady na czym warto się na negrosie skupić na niskim lvl żeby zarobić? xD

moim zdaniem szkoda kasy na pl i pograj w inna gre co gra sporo ludzie a nie w to gowno

Opublikowano

Dzieki jeszcze raz za pomoc :)

moim zdaniem szkoda kasy na pl i pograj w inna gre co gra sporo ludzie a nie w to gowno

Na pl akurat na negrosie gra sporo ludzi

Rekawice na 3miechy kupic, reszta na eq zeby dropic odlamki i ogien :D Najlepsza kasa jest na alchemii i temu sie nie da zaprzeczyć :)

właśnie słszałem że najlepszy zarobek, tak zrobię, dzięki xD

Można chyba zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...