Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołam się od bana za griefing?

Subzero90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Ememenss

Najglupszy argument ever? xD I najglupszy argument ever obalil twoja glupia teorie xD Potwierdzil, ze overwatch nie jest nieomylny ;)

Nic nie obalił, bo ten system jest nieomylny : ). Prosi nie kwalifikują się w grupę zwykłych januszów CS:GO.

Dopóki system nie zbanuje takiego typa i nie zostanie to udowodnione to nikt nie ma prawa mu nic zarzucać.

Opublikowano

@Ememenss

Czlowieku, ty ulomny jestes? xD Overwatch popelnil blad, czyli jest nie jest nieomylny. To jest dla ciebie za trudne? xD Jezeli jakis czlowiek, ktory wlasnie mial wzbijac sie na scene esportowa, ale nie byl znany jako proplayer i dostanie bana na overwatchu bana za to, ze dobrze gral, to tez overwatch bedzie nieomylny? Nie mozna powiedziec, ze cos jest nieomylne skoro te cos popelnilo blad xD

Opublikowano

@Ememenss

Czlowieku, ty ulomny jestes? xD Overwatch popelnil blad, czyli jest nie jest nieomylny. To jest dla ciebie za trudne? xD Jezeli jakis czlowiek, ktory wlasnie mial wzbijac sie na scene esportowa, ale nie byl znany jako proplayer i dostanie bana na overwatchu bana za to, ze dobrze gral, to tez overwatch bedzie nieomylny? Nie mozna powiedziec, ze cos jest nieomylne skoro te cos popelnilo blad xD

czlowiek, ktory wlasnie mial wbijaz sie na scene esportowa nie gra mmow, zacznijmy od tego xD

Opublikowano

@Ememenss

Bez przesady, prosi też klikają mm'y m.in na streamach/ze znajomimi itd. i różne wałki już bywały z tym systemem jak w.w przykład Screama ;)

Ten system ma swoje wady, ogolnie moim zdaniem jest kompletnie bez sensu, bo cheaterów w tej grze, przede wszystkim na mmach jest masa, a valve i tak sobie nie potrafi z nimi poradzić.

Opublikowano

@Ememenss

Bez przesady, prosi też klikają mm'y m.in na streamach/ze znajomimi itd. i różne wałki już bywały z tym systemem jak w.w przykład Screama ;)

Ten system ma swoje wady, ogolnie moim zdaniem jest kompletnie bez sensu, bo cheaterów w tej grze, przede wszystkim na mmach jest masa, a valve i tak sobie nie potrafi z nimi poradzić.

Gdyby nie ten system to byłoby ich przynajmniej kilka razy więcej.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@Up
Nikt nie mówi, że system jest zły, ale zdarzają się mu pomyłki, a nie jak niektórzy idioci piszą, że jest nieomylny chociaż jest przykład jego pomyłki xD

Opublikowano

@Up

Nikt nie mówi, że system jest zły, ale zdarzają się mu pomyłki, a nie jak niektórzy idioci piszą, że jest nieomylny chociaż jest przykład jego pomyłki xD

Prawdopodobnie sam zbanowałbyś połowę pro playerów po zobaczeniu niektórych ich akcji, więc o czym ty pierdolisz xD. To nie twoja pomyłka tylko gra nie z tej ziemi.

A żaden januszek tak nie gra, żaden januszek nie dostanie bana za swoje plejsy, raz na cache odjebałem chyba łącznie ponad 20 wallbangów w ryj i jakoś dalej mam piękne konto xD. Nawet pamiętam jak filmik robiłem, 3 mapy i zliczyłem 46 wallbangów w tym jeden ACE i 10 clutchy xD.

Opublikowano

@Emememnss
Ty dalej idioto nie rozumiesz xD Nazywasz coś nieomylnym, chociaż wiesz, że popełnia błędy xD Masz mózg czy dalej trudno ci, to trudno zrozumiec? xD Co za roznica przy jakich graczach sie myli- jak sie myli, to nie moze byc nieomylne xD Tutaj link jakbyś dalej nie rozumial slow, ktorych uzywasz xD - http://sjp.pwn.pl/sjp/;2489194

Opublikowano

A ty dalej nie rozumiesz, że ten system nie jest dla prosów. Użytkownicy zbanowali coś co wyglądało jak cheat, więc system jest ok. :) Zresztą.. co ja ci będę pierdolił jak ty i tak nie zrozumiesz, że ScreaM strzela jak na aimbocie...

Opublikowano

@Up
Ja nie rozumiem? xD To ty nie rozumiesz slowa nieomylny xD Nie wiem czy jestes taki tepy czy troll, takze mylse, ze nie ma sensu z toba dyskutowac xD

@topic
PODOBNO overwatch jest nieodwolany, przyklad- smurf screama dostal ub xD

Opublikowano

Spokojnie chłopaki, tematy na forum nie są do kłótni, lecz do dyskusji. Przypominam o odpowiednim zachowaniu w tym dziale.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

@Ememenss

oczywiscie, ze dostal UB laku xD

No i dzięki takiemu postowi napisanemu przeze mnie, sam potwierdziłeś, że się pomylili ^^ Ups? Mialo byc "smurf screama dostal ub", ale dzieki temu potwierdziles to, ze nie jest nieomylny xD Zegnam inteligencie xD

Opublikowano

To wytłumaczcie mi unbana z tego linka co podałem.

:O

Dałeś link do konta na którym jest gameban, więc gdzie ty tam widzisz unbana?

A no widzę tam że na profilu nie ma już napisane GAMEBAN. :)

Gamebana tak samo jak OW widać na profilu.

Opublikowano

To wytłumaczcie mi unbana z tego linka co podałem.

:O

Dałeś link do konta na którym jest gameban, więc gdzie ty tam widzisz unbana?

A no widzę tam że na profilu nie ma już napisane GAMEBAN. :)

Gamebana tak samo jak OW widać na profilu.

Ubierz okulary chłopaczku ok? Bo ślepy jak kret jesteś. s

Masz ss'a i powiedz gdzie widzisz UB. https://zapodaj.net/20613950681a0.png.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...