Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za update, że Xeno nie działa?

Rewetel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taskery witajcie ;d

u6cheZi.png

3vyRQbA.png

tylko 4x wiecej graczy 

ale na realu sa teraz zalogowani tylko manualni gracze a na telani 95% to boty wiec co ty chrzanisz..

Opublikowano

taskery witajcie ;d

u6cheZi.png

3vyRQbA.png

tylko 4x wiecej graczy 

ale na realu sa teraz zalogowani tylko manualni gracze a na telani 95% to boty wiec co ty chrzanisz..

no dobrze i zobaczysz ze z tych ~20k które grało będzie teraz non stop ~5k chociaż teraz Tibia to dla mnie nie Tibia wiec ja patrze tylko na liczby.

Z tego co wiem to już jakieś boty są w trakcie tworzenia (albo nawet już są) bo przecież udostępnili tego clienta w becie.

Opublikowano

XenoBot supports Tibia versions 8.70 - 10.98, and will not be update for Tibia versions beyond 11.

Tyle możemy przeczytać na forum Xeno. Na pX pewnie będzie crack do 10.98.

Opublikowano

taskery witajcie ;d

u6cheZi.png

3vyRQbA.png

tylko 4x wiecej graczy 

no dobrze i zobaczysz ze z tych ~20k które grało będzie teraz non stop ~5k chociaż teraz Tibia to dla mnie nie Tibia wiec ja patrze tylko na liczby.

Z tego co wiem to już jakieś boty są w trakcie tworzenia (albo nawet już są) bo przecież udostępnili tego clienta w becie.

obecnie 12305 typa gra :))

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

taskery witajcie ;d

u6cheZi.png

3vyRQbA.png

tylko 4x wiecej graczy

obecnie 12305 typa gra :))

Z czego 8,5 tys to boty :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...