Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z VAC

By ZeNeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Co jakiś czas wywala mnie podczas gier turniejowych ;

Coś blokuje system VAC na twoim komputerze. Nie możesz grać na zabezpieczonych serwerach

Prowadziłem długą dyskusję w supportcie i do niczego nie doszliśmy.. Sprawdziłem ze 100 tematów związanych z tym problem i żadne rozwiązanie nie pomaga.. Dostałem 5dni temu bana na 7 dni, dlatego chciałbym jakoś zapobiec temu na przyszłość by nie dostać kolejnego bana przez zasrany vac system.. Czasem gram tydzień bez żadnego błędu, a czasem jednego dnia dwa bany dostanę przez to.. Wie może ktoś jak się tego pozbyć?

- Win 8.1 Enterprise

- Wszystkie aktualizacje

- ESET NOD32 antivirus

- programy mam tylko te które nie kolidują z platformą steam.

Prosze o konkrety a nie odpowiedzi z pierwszych stron na wyszukiwarce bo już dawno przeleciałem kilka stron.

4521609.png

Opublikowano

Oprócz formatu możesz spróbować np. Innego antywirusa. Lecz najpierw przeskanuj komputer, sprawdź spójność plików gry, reinstall CS'a, a jak to nie pomoże to gwarantuje Ci że format na pewno rozwiąże twój problem :)

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

antivirus nie wpływa na gre.. Jego zła konfiguracja jak już, a tak nie ma wpływu.. Próbowałem grac dzień bez antivira i był blad vac.. Co do formata po co mi format skoro mam czysty komputer?

4521609.png

Opublikowano

Standardowo format.

po co format jeśli wystarczy tylko wyjeba* antivirusa ...

Antywirus nie ma nic wspólnego z CS:GO i nie ma żadnego błędu/problemu z nim. Kolejny temat, w którym pierdolisz głupoty.

Autorze: Standardowo wykonałeś oczywiście reinstall całego steam, wyczyściłeś dokładnie komputer i zainstalowałeś ponownie?

Format po to, że jak masz czysty komputer, czysty steam, czyste CS:GO to nie ma prawa wywalić takiego błędu.

Obecnie format to jakaś godzinka-dwie także imo to żaden problem.

Robiłeś te głupoty z insecure i dep?

Opublikowano

Tak robiłem.. Formata nie potrzebuje bo jakiś tydzień temu robiłem formata, robię defragmentację dysku regularnie, skanuje, ccleaneruje.. Nie wiem co mam zrobić, support nie jest w stanie mi nic pomóc.. Wysyłałem im raporty systemowe z których nic nie wywnioskowali ^.^, mojemu koledze też czasem wyskakuje ten błąd, ale tylko czasem więc nic z tym nie robi..

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...