Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10-lecie Riot Games

Gość happi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde Riot taki szczodry, myslalem, ze to troll na poczatku. Lipton, ze mam Riot Kayle na smurfie, ale nie pogardze na mainie. Czuje wylew Kejli na low elo, a w weekend odpalam sie na double ip boostach na aramki

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kurde Riot taki szczodry, myslalem, ze to troll na poczatku. Lipton, ze mam Riot Kayle na smurfie, ale nie pogardze na mainie. Czuje wylew Kejli na low elo, a w weekend odpalam sie na double ip boostach na aramki

Jak masz Riot Kayle to dostaniesz tajemniczy skin, jak się kwalifikujesz. Jak się nie kwalifikujesz to dostaniesz RP wartości tej skrzynki. :D 

Opublikowano

A chciałem zacząć grywać rankedziki... Akurat dla mnie Kayle niezbyt pasuje, ale ważny jest gest. Bardziej skorzystam z podwójnego ip w weekend. Ktoś może chce pograć teamowo normale/aramy?

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

"Ostatnio zostałem ukarany przez system natychmiastowego reagowania. Czy też mogę dostać prezent?

Tak. Zwykle nagradzamy prezentami tylko pozytywne sportowe zachowania, ale z okazji 10-lecia robimy wyjątek. Powiedzmy, że to taki gest dobrej woli."

Faktycznie szaleją XDD :D

Cóż.. mimo wszystko fajny gest ;) na pewno będę grał z tą skórką jak się zdarzy zagrać kayle ;>

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

Już 10 lecie o.O Mi tam pasuje do Kayle, do niej jeszcze nie mam.

10 lat temu pewnie zaczeli pracowac nad gra, w 2k10 dopiero byly beta testy, a w 2k11 1szy sezon. Wiec gratzy rito za wytrwalosc

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

trzeba zagrac 1 mecz aby dostac skina?

"Każdy gracz League of Legends, który rozegrał grę w ciągu paru ostatnich miesięcy otrzyma nową ikonę przywoływacza oraz skórkę Riot Kayle. A każdy, kto nie ma jeszcze Kayle , otrzyma również samą bohaterkę. Jeśli masz już i bohaterkę i skórkę, dostaniesz tajemniczy prezent. Gracze, którzy nie mogą odebrać tajemniczego prezentu, otrzymają jego równowartość w RP w swoim regionie."

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Skórka jakaś szałowa nie jest i każdy ją teraz ma, więc w sumie nic specjalnego. Ale miło, że w ogóle coś dali. ;)

Sam fakt, że podwójne PZ będzie to już jest miłe z ich strony, bo obejmuje to każdego, a nie tylko osoby, które grają w kilka osób.

Nie ma co narzekać, więcej PZ, darmowy skin + ikona, więc tylko możemy być im wdzięcznymi, bo jakby nie patrząc to gra jest w 100% darmowa i skiny itd. nie dają dosłownie ŻADNEJ przewagi w grze.

Opublikowano

Sam fakt, że podwójne PZ będzie to już jest miłe z ich strony, bo obejmuje to każdego, a nie tylko osoby, które grają w kilka osób.

Nie ma co narzekać, więcej PZ, darmowy skin + ikona, więc tylko możemy być im wdzięcznymi, bo jakby nie patrząc to gra jest w 100% darmowa i skiny itd. nie dają dosłownie ŻADNEJ przewagi w grze.

Na taką specjalną okazję (raz na 10 lat :D) lepsza byłaby losowa skórka. Ale to już tylko moja, mocno cebulacka opinia. xD

c:

Opublikowano

Na taką specjalną okazję (raz na 10 lat :D) lepsza byłaby losowa skórka. Ale to już tylko moja, mocno cebulacka opinia. xD

A pewnie znajac szczescie to poleciala by za 260 rp ;)

u1lc.png
Opublikowano

Skórka jakaś szałowa nie jest i każdy ją teraz ma, więc w sumie nic specjalnego. Ale miło, że w ogóle coś dali. ;)

Teoretycznie nie dają, ale np Skiny z serii comando (lux garen itp) dostają o 1 dmg mniej od leony , a 1 dmg mniej to moze ci zostac 1 hp co moze miec wplyw na gre :) Tak samo niektóre skiny poprzez  słabą widoczność i są zabronione na LCS'ach (np Huntress Sivir ze wzgledu na jej W)  Co do gifta to miło , ale osobiście wolałbym randomskina za conajmniej 975 rp (czytaj droższy gift) przynajmniej każdy (poza mna) dostałby coś fajnego :P Ale zawsze coś

Opublikowano

A chciałem zacząć grywać rankedziki... Akurat dla mnie Kayle niezbyt pasuje, ale ważny jest gest. Bardziej skorzystam z podwójnego ip w weekend. Ktoś może chce pograć teamowo normale/aramy?

ale to nie ważne czy grasz sam czy w kilka osób

ale aramy sie bardziej opłaca, jak coś to telegram

Opublikowano

fajne a kazdy juz to dostal ? 

każdy dostanie ale kiedy to nie wiadomo 

Specjalista
Opublikowano

Darmowy skinek z strony riotu, i tak cebula hetują, "JAK TO K***A KAYLE? PRZECIEZ NIA NIE GRAM TO PO C**J MI TO?"

@top

Zajebioza sprawa, skinek ładny, chociaż boli mnie to, że powoli skinki które są niedostępne zaczynają wracać jako prezenty/możliwe do kupna, ale te 2x PZ, trzeba będzie jakies boosty kupić i opuścić reallife.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...