Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Icons / Ikonki] Unlimited - nowe.

Maja..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze że ty sensowna jesteś i polecam nauczyć się korzystania z pańta a nie kopiować od Panów IT  Developerów ikonki. ps. tak to ten znany Avito

Pozdrawiam vesta (głównego atakującego)

Opublikowano

Superowe ikoneczki! :) + z miejsca leci.

[do tych, którzy piszą, że kradzione]
Beka, idźcie sie użerać gdzie indziej internetowi maniacy, porozmawiajcie z rodziną czy kimś tam bliskim, bo gdy dajecie się namówić przez kogoś w internecie, kogo znacie tylko przez tą cyber przestrzeń,żeby bezpodstawnie pisać takie brednie to ośmieszacie jedynie siebie. :)

Jeżeli tak piszecie, że nie są to ikonki stworzone przez Maję, to podajcie mi autora powyższych.

Opublikowano

Dobrze że ty sensowna jesteś i polecam nauczyć się korzystania z pańta a nie kopiować od Panów IT  Developerów ikonki. ps. tak to ten znany Avito

Zapomniałaś co mówiłem na temat wstawiania ich na mpc?

dobrze mówi fajnie że wrzucasz ikonki ale szkoda że  nie swoje Kappa >.<

Dobrze gada Pan Hrasher   Maja to teamspikowy kopiuj wklej

Nie Twoje a udostępniasz? Typowo.

Hmm.. wstawianie nie swoich ikon na MPC <typowo> Pozdrawiam <3

Witam serdeczną mafię teamspeakową, która robi tutaj swój wykład.

Ogółem to wasze spamowanie oraz nabijanie postów jest bezsensowne, gdyż zaśmiecacie jedynie ten wątek i robicie z Siebie debili.

Tak jak akwizytory na słuchawkach, którzy korzystają za zajebanych numerów :D tak wy słuchacie się jednego debila z waszego serwera.

Pokazujecie właśnie poziom podejścia do czyjejś pracy, która :

- po pierwsze została stworzona z myślą o użytkownikach,

- po drugie jest darmowa.

Dosyć, że robi to ktoś za darmo to jeszcze go oczerniacie. Nauczcie się doceniać pierw to co wam rodzicie kupują, a potem docenicie rzeczy darmowe.

Pomyślcie sobie, że nie będziecie mieszkać z matką 40 lat pod jednym dachem. Nauczcie się szacunku do kogoś, a potem komentujcie.

Btw. ktoś wam przecież ten internet opłaca, więc cisza.

Padło w tym poście stwierdzenie "IT Developer", a co ten "Veścik" (Św. Pamięci bo bana dostał) potrafi?

STRESSER - IP - DDOS

Jego motto, a na miano IT Developera nie można nazwać jakiegoś śmiecia.

Może jest specem od wydawania pieniędzy na stressery, które służą do atakowania ludzi i te śmieszne VPN, ale dajcie spokój z takimi pierdołami.

P.S podajcie te dowody dotyczące, że to nie są jej ikonki :D

http://screenshot.sh/ofpTFJvByiQHy # MAFIA

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Zastosowanie dla developerów

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

https://console.cloud.google.com/cloudshell

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Opublikowano

Dodam tylko, że nigdzie nie zostało napisane, że ikonki od podstaw do końca są wykonane przeze mnie.

Mało tego osoby z Waszego serwera sprzedawały tą paczkę za pieniądze - wczoraj rozmawiałam z jedną osobą, która je kupiła.

Czy z linkiem do pobrania czy nie już i tak większość serwerów poprzez kradzież posiadała te ikonki. 

@Edit

A swoimi postami tylko mi nabijacie wyświetlenia i robicie syf w temacie. Udostępniłam ikonki ze swojego serwera i mam do tego prawo. ;-) 

Jeśli chcę udostępniać coś do czego mam prawa autorskie to, to będę robić. 

Opublikowano

Zapomniałaś co mówiłem na temat wstawiania ich na mpc?

dobrze mówi fajnie że wrzucasz ikonki ale szkoda że  nie swoje Kappa >.<

Dobrze gada Pan Hrasher   Maja to teamspikowy kopiuj wklej

Nie Twoje a udostępniasz? Typowo.

Hmm.. wstawianie nie swoich ikon na MPC <typowo> Pozdrawiam <3

Witam serdeczną mafię teamspeakową, która robi tutaj swój wykład.

Ogółem to wasze spamowanie oraz nabijanie postów jest bezsensowne, gdyż zaśmiecacie jedynie ten wątek i robicie z Siebie debili.

Tak jak akwizytory na słuchawkach, którzy korzystają za zajebanych numerów :D tak wy słuchacie się jednego debila z waszego serwera.

Pokazujecie właśnie poziom podejścia do czyjejś pracy, która :

- po pierwsze została stworzona z myślą o użytkownikach,

- po drugie jest darmowa.

Dosyć, że robi to ktoś za darmo to jeszcze go oczerniacie. Nauczcie się doceniać pierw to co wam rodzicie kupują, a potem docenicie rzeczy darmowe.

Pomyślcie sobie, że nie będziecie mieszkać z matką 40 lat pod jednym dachem. Nauczcie się szacunku do kogoś, a potem komentujcie.

Btw. ktoś wam przecież ten internet opłaca, więc cisza.

Padło w tym poście stwierdzenie "IT Developer", a co ten "Veścik" (Św. Pamięci bo bana dostał) potrafi?

STRESSER - IP - DDOS

Jego motto, a na miano IT Developera nie można nazwać jakiegoś śmiecia.

Może jest specem od wydawania pieniędzy na stressery, które służą do atakowania ludzi i te śmieszne VPN, ale dajcie spokój z takimi pierdołami.

P.S podajcie te dowody dotyczące, że to nie są jej ikonki :D

http://screenshot.sh/ofpTFJvByiQHy # MAFIA

I pisze to nieudolny pajac z Rosyjskim nickiem który zgrywa bonzo na mpcforum. Odbij młody i się nie ośmieszaj bo jesteś tyle samo wart co te wszystkie mati tmy i inne popychadła teamspeakowe. Bayo.  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...