Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewnej nocy w karazhanie...Heroiczny

mrBUFU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie przygody "Pewnej nocy w Karazhanie" na poziomie Heroicznym...

Więc tak... Przeszedłem całą podstawową Przygodę i wszystkie wyzwania lecz dla samej frajdy chcę też przejść poziom Heroiczny, lecz tutaj pojawia się problem ponieważ talie botów są nieziemskie :D

Z kilkoma przeciwnikami już sobie poradziłem min. Malkezar (ten pierwszy), Kustosz, Pożeracz nocy... Lecz przeciwnicy dalej są naprawdę trudni.

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś już przeszedł przygodę na tym poziomie i co ciekawsze czy coś się za to dostaje ^^

Pomocne byłoby nawet określenie kogo brać na danego przeciwniki i jaką mniej więcej składać talię.

Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

Setki osób już przeszło tą przygodę na heroicznym. Za zrobienie całej przygody na tym poziomie trudności dostaje się unikalny rewers. Jakie decki się nadają do tej przygody to nie wiem, musisz poeksperymentować.

893961446222509646083.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...