Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAGE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wytłumaczy mi ktoś z czego te trolle co psują grę mają fun?

Jakiś gościu mnie w rainbow six siege grze zastrzelił z mojego teamu bo mu drogę zablokowałem przypadkowo ja do niego " are you serious dude " a on do mnie fucking idiot... Zaraz kicka dostałem bo byłem w teamie i ich było 3...

Opublikowano

Możliwości jest wiele, satysfakcja "krzywdzenia" innych, odczucie wyższości nad innymi, dowartościowanie się, chęć zwrócenia na siebie uwagi, nabicie postów/lajków na MPC w pogaduszkach pisząc troll tematy, choroby psychiczne(skąd mogłyby być wymienione wcześniej symptomy). W Twoim przypadku ktoś mógł pomyśleć, że to Ty trollujesz blokując drogę więc to nie jest takie oczywiste czy team to troll.

Opublikowano

Grasz z obcą ekipą albo randomami i dziwisz się, że są jazdy. 

Znajdź sobie drużynę do grania albo przestań grać, bo skoro takie rzeczy Cię denerwują, to granie online najwyraźniej nie jest dla Ciebie.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Po prostu są lepsi i ty nie potrafisz grać.. sam się powinieneś zabijać żeby oni nie musieli.. zresztą jak ci coś nie odpowiada to zmieniaj serwery

Opublikowano

Po prostu są lepsi i ty nie potrafisz grać.. sam się powinieneś zabijać żeby oni nie musieli.. zresztą jak ci coś nie odpowiada to zmieniaj serwery

Chyba nie w temacie jesteś kolego, zbędny spam. W tej grze nie da się "zmieniać serwerów" automatycznie dobiera Ci ludzi do drużyny kiedy nie masz 5 osób i tworzy sesję.

Miłego dnia :)

Opublikowano

No k***a nie da się grać stałem sobie i czekałem na wroga nagle jakiś debil podchodzi i strzela we mnie i wywala go z gry bana ma na 16minut i przez niego przegrałem mecz i spadłem z rangi

kolejny kick, za nic zostałem sam na 5 atakuję gościa 1vs4 nagle 3typa w teamie głosuje na kicka i ban...

Nie musisz się nam zwierzać ze swoich strasznych problemów życiowych -.-

Opublikowano

k***a mać byłem w teamie 4osobowym dostałem kicka bo spierdoliłem akcję bo gościu mnie zabił ban 15min najlepsze jest to, że w tej grze są silverki na wysokiej randze i k***a kickają a później płaczą że mecz przegrany bo 4vs5

Opublikowano

k***a mać byłem w teamie 4osobowym dostałem kicka bo spierdoliłem akcję bo gościu mnie zabił ban 15min najlepsze jest to, że w tej grze są silverki na wysokiej randze i k***a kickają a później płaczą że mecz przegrany bo 4vs5

No ale kogo to obchodzi ziomek? Ten temat to cały czas płacz. Znajdz sobie team i graj w teamie. Wiadome że jak są 4 osoby zgadane to cie kicką bo pewnie słabo grasz xD

Opublikowano

No ale kogo to obchodzi ziomek? Ten temat to cały czas płacz. Znajdz sobie team i graj w teamie. Wiadome że jak są 4 osoby zgadane to cie kicką bo pewnie słabo grasz xD

moi koledzy mają kompy z 1gb k***a i ty się spodziewasz że znajdę sobie team?

Opublikowano

hmm, np. satysfakcja, że komuś zepsuło się humor do tego stopnia, że pisze temat na forum? myślę, że coś takiego, można się z tym kłócić

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...