Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne instalowanie AliExpress Shopping App

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam problem z moim telefonem. Mianowicie aplikacja "AliExpress Shopping App" sama się instaluje, nawet jak ją odinstaluję. Problem polega na tym, że podczas używania telefonu nagle wyskakuje mi reklama z aplikacjami. Liczę na to, że będzie w stanie mi ktoś pomóc.

Opublikowano

Cześć! Mam problem z moim telefonem. Mianowicie aplikacja "AliExpress Shopping App" sama się instaluje, nawet jak ją odinstaluję. Problem polega na tym, że podczas używania telefonu nagle wyskakuje mi aplikacja z reklamami ciuchów. Liczę na to, że będzie w stanie mi ktoś pomóc.

Jaki telefon i Android?

Opublikowano

Dodam jeszcze, że ta aplikacja daje te reklamy z możliwością zamknięcia ich, ale jak się nie trafi, zaczyna się ona pobierać (w sensie aplikacja reklamowana).

Cześć! Mam problem z moim telefonem. Mianowicie aplikacja "AliExpress Shopping App" sama się instaluje, nawet jak ją odinstaluję. Problem polega na tym, że podczas używania telefonu nagle wyskakuje mi aplikacja z reklamami ciuchów. Liczę na to, że będzie w stanie mi ktoś pomóc.

Jaki telefon i Android?

Telefon z firmy "Telefunken", model - Foxtrot, konkretniej Foxtrot-TF-FW-20160121
Werja Androida: 5.1 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zobacz, czy nie masz jakiejś aplikacji typu Aktualizacja/Aktualizator i tak w niej nie ma apki aliexpress.

To się pobiera, nie aktualizuje. Ale sprawdziłem, nie ma. Najgorsze jest to, że nie pobierałem niczego z internetu, tylko ze Sklepu Play. 

Opublikowano

Zobacz, czy nie masz jakiejś aplikacji typu Aktualizacja/Aktualizator i tak w niej nie ma apki aliexpress.

To się pobiera, nie aktualizuje. Ale sprawdziłem, nie ma. Najgorsze jest to, że nie pobierałem niczego z internetu, tylko ze Sklepu Play. 

Szczerze ciężko stwierdzić. Raczej to nie wirus. Wejdz w sklep play i wyłącz automatyczną aktualizację.

Opublikowano

Szczerze ciężko stwierdzić. Raczej to nie wirus. Wejdz w sklep play i wyłącz automatyczną aktualizację.

Nie wyświetla mi się to w tej liście. Internety twierdziły, że to wirus.

Opublikowano

No to jedynie co, to format telefonu. Format w sensie wgranie androida na nowo, a nie przywrocenie ustawien fabrycznych :D

Opublikowano

No to jedynie co, to format telefonu. Format w sensie wgranie androida na nowo, a nie przywrocenie ustawien fabrycznych :D

To nie poskutkuje. Poprzednio na telefonie MyPhone Mini miałem identyczny problem - również na samym starcie, od kiedy zakupiłem telefon. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...