Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stream] Spokojne Strumyki Ro8iego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

robi222pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Piszę tutaj w takim samym celu jak reszta osób - w celu reklamy mojej twórczości w internecie.

Zanim przejdę do reklamy to może choć trochę o sobie opowiem

'Nazywam się Robert mam 17 lat choć już niedaleko do 18 ᕙ༼ຈل͜ຈ༽ᕗ.W grach zazwyczaj nazywam się "Robi222PL" bądź "Ro8iEU".
Od Najmłodszych lat gram w różne rodzaje gier - można rzecz,że jest to takie moje małe Hobby.
Moim głównym zainteresowaniem jest informatyka - nawet uczę się w tym kierunku oraz E-sport.
Moim marzeniem od najmłodszych lat było nagrywanie filmów na YouTube lecz od kiedy posiadam o wiele lepszy internet(światłowody) który bez problemu pozwala mi na streamowanie w bardzo dobrej jakości to rozpocząłem swoją przygodą w serwisie Twitch.tv dlatego robię wszystko aby spełnić moje marzenie,bo na prawdę z każdego stream'a czerpię wiele radości.'

Czas na powiedzenie trochę o kanale

'Aktualnie główną grą na moim streamie jest League of Legends lecz nie jest to jedyna gra w którą gram,pojawiają się co jakiś czas też inne gry.

Staram się ciągle polepszać mój kanał - dodaje różne nowe funkcje jak i gry itp.
Raz w tygodniu jest tzw. 'Ziom Day' jest to dzień gdzie stream jest poświęcony w 100% Wam czyli wszystkie gry rozgrywam z Wami,dodatkowo zawsze w tym dniu jest włączony Songrequest więc po części każdy ma prawo przyczynić się do stream'a dodając swój ulubiony utwór.Tak ten dzień się prezentuje.
Kolejną ciekawą rzeczą na streamie są tzw.'Respekty' czyli punkty które zdobywa się za oglądanie stream'a dzięki tym punktom można obstawiać mecze,jak i brać udział w turniejach,jak i w giveaway'u(trzeba wykupić specjalny bilet - wszystko za te wirtualne respekty które zdobywa się za oglądanie)
Staram się prowadzić streamy jak najlepiej - zakupiłem nowy mikrofon aby dźwięk na streamie był w bardzo wysokiej jakości jak i profesjonalną kamerę abym miał lepszy kontakt z widzami.
Niestety nie mam w Lidze Legend diamentu ani Gold'a - jestem zwykłym Silverem lecz myślę,że nadrabiam moim komentarzem.Staram się aby na streamie panowała miłą atmosfera dla każdego.
Streamy odbywają się około 4-5 razy w tygodniu,aktualnie jeszcze nie posiadam harmonogramu lecze jest to spowodowane początkiem roku szkolnego,lecz jeżeli nie chcesz przegapić stream'a to możesz zostawić follow'a jak i pobrać moją specjalną wtyczkę która informuje o każdym streamie.
Średnio na każdym streamie jest ~13 osób czasami dobijamy do 20 dla mnie jest to już bardzo dobry wynik lecz nie zamierzam się zatrzymywać i chcę lecieć do przodu a Ty mi w tym możesz pomóc!

Wystarczy wejść na kanał Twitch.tv/ro8ieu i zacząć się dobrze bawić :)

PS.Jeżeli byłeś na streamie fajnie byłoby gdybyś zostawił tu opinie ;)

Opublikowano

Dzień dobry!

Coś o naszym streamerze 

Jako iż moja osoba była na jego streamach parę razy moge śmiało powiedzieć, że Chłopak się stara i z pewnością zostanie bardzo dobrym streamerem.

Jest spokojny, miły oraz zabawny, a także czyta wiadomości pisane na czacie i na nie odpowiada co jest wielkim +, ponieważ najważniejszy jest kontakt z widzami

Moja ocena

kontakt z widzami 10/10

Ilość konkursów - bardzo często 10/10

Jego widownia 10/10

Jego ,,Śmieszkowatość" 10/10

Punktualność streamów - lepsza od Nervariena

Skill w lolu - tutaj jest trochę gorzej, ale ważne, że pnie się ku górze! - 6/10

Ilość opcji na jego streamie 10/10 np. Obstawianie meczy :)

Mam nadzięję, że tym komentarzem was zachęciłem do zobaczenia najlepszego streamera!

PS: Bardzo Przystojny!

Opublikowano

Dzięki za opinie!

A teraz ruszamy z kolejnym streamem gdzie świętujemy z okazji dostania się do Polskich Strumyków !

• Synek zmienił(a) tytuł na [Stream] Spokojne Strumyki Ro8iego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...