Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TSMG.PL | Od graczy, dla graczy!

Grenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, ogarnęliście "grafika". Teraz załatwcie sobie polonistę, bo oczy bolą(sugestia dla Ciebie).

Muzyka, administracja, eventy i darmowe rangi - raczej nie wyróżniają Was na tle innych teamspeak'ów.

Nie polecam.

Opublikowano

Dobra, ogarnęliście "grafika". Teraz załatwcie sobie polonistę, bo oczy bolą(sugestia dla Ciebie).

Muzyka, administracja, eventy i darmowe rangi - raczej nie wyróżniają Was na tle innych teamspeak'ów.

Nie polecam.

To jest grafika z działu download (tylko coś krzywo z tymi napisami)

http://www.mpcforum.pl/topic/1572216-inne-banner-reklamuj%C4%85cy-by-luxidesign/

a co do serwera 

B3l5kbr.jpg

jak bedę mogł wejść to zedytuję swoją wypowiedź

Edit zadziałało ip numeryczne (91.134.175.95)

#1 Strefy niby widoczne ale jak wbiłem 1 raz to nie wiedziałem gdzie co jest tak samo chatyczność w kanałach 

#2 Moim zdaniem jeżeli serwer chciałby jakoś "zaistnieć" to powinien cos własnego wprowadzić na serwer

np. Prezentacje z mpc z działu dl ok rozumiem ale baner... Programy do obróbki grafiki nie są trudne a nauka takich programów jest bardzo przydatna w przyszłości (Polecam zabawę z C4 oraz PS)

#3 64 sloty okey rozumiem ze nie każdy może se pozwolić na orginalną licencję na 30921721390 slotów ale bez przesady (to nie jest minus)

Podsumowanie

Widać ze ten serwer jest robiony na siłę oraz jest nie dopracowany... jeżeli coś zmienicie na serwerze oznacz mnie to zobaczę a nawet możliwe ze zedytuję swoją opinię

Opublikowano

Kevcιo™, moge wiedzieć czm "nie polecasz"? skoro niczym sie nie różnimy zrób tsa, znajdz nato środki oraz napisz swojego bota. Wtedy pogadamy...

mcB0Ski, możesz spróbować z tsmg.pl lub 91.134.175.95:9987

mcB0Ski, pozatym wiem gdzie ją znalazłem... Jest chyba poto żeby tego używać.

Opublikowano

mcB0Ski mamy licencje 128 slotów a co do grafik szukam cały czas kogoś obeznanego w temacie.

mcB0Ski // Mocne zmiany w designie.

#0 Czy mocne to ja nie wiem 

#1 Zeby strefy byly bardziej widoczne to polecam zrobic [*spacer]-.. lub cos innego (ale to jak chcecie)

#2 Ikonki sa w maire fajne ;d

#3 A co do banera mozna jakis interaktywny i poprostu zmienianie obrazkow np z gier

Ten status Administracji to ts-islam?

Ja bym na waszy miejscu zmienil caly styl teamspeaka zacza od poczatku rangi moga zostac (jak chcecie)

fajnie ze moge wejsc na kanal czekam na adma ;p i pisac do innych

Opublikowano

Z ciekawości wszedłem na ten Serwer.

1.Czemu nie mam dostępu do kanałów rejestracyjnych?

tiCDnxK.png

W tym wypadku polecam wejść w zakładkę zaawansowane ( tego kanału ) i ustawić tak:

8dDn3Va.png

2. Brak dostępu do pisanie do Właściciela Serwera ( bez przesady, rozumiem, gdy na serwerze jest ponad 100, ale nie, gdy jest 10. ),

TirJHl1.png

3.Ogólna estetyka Serwera to tak 2/10, popracujcie nad nią, pouzupełniajcie description kanałów.

@mcB0Ski , tak, jest to status z ts-islam.

Zawitam na ten serwerek ponownie za parę dni, zobaczę, czy Właściciele poprawią coś :)

Opublikowano

Z ciekawości wszedłem na ten Serwer.

1.Czemu nie mam dostępu do kanałów rejestracyjnych?

tiCDnxK.png

W tym wypadku polecam wejść w zakładkę zaawansowane ( tego kanału ) i ustawić tak:

8dDn3Va.png

2. Brak dostępu do pisanie do Właściciela Serwera ( bez przesady, rozumiem, gdy na serwerze jest ponad 100, ale nie, gdy jest 10. ),

TirJHl1.png

3.Ogólna estetyka Serwera to tak 2/10, popracujcie nad nią, pouzupełniajcie description kanałów.

@mcB0Ski , tak, jest to status z ts-islam.

Zawitam na ten serwerek ponownie za parę dni, zobaczę, czy Właściciele poprawią coś :)

ja nawet do ciebie nic napisac nie moglem xD kiedy mam zarejestrowanego a ty nowy mam nadzieje ze to poprawicie.  ;)  ;)  ;) 

EDIT

z kanalu prywatnego moge kopiowac cale descryption

jpqnI8V.jpg

Opublikowano

mcB0Ski kopyciaak, poprawiłem błąd z rejestracja. Kiedy zrobiłem nowe CP przeoczyłem ten błąd. Ten bot od administracji online był w części z TS-ISLAM chce dopisać do własnego bota lecz jest 1 mały problem... CZAS

Opublikowano

mcB0Ski kopyciaak, poprawiłem błąd z rejestracja. Kiedy zrobiłem nowe CP przeoczyłem ten błąd. Ten bot od administracji online był w części z TS-ISLAM chce dopisać do własnego bota lecz jest 1 mały problem... CZAS

TAK JAK napisalem jest wiele moim zdaniem bledow/bugow do poprawienia 

oIWXETB.jpg

Przychodzi 5 kowalskich i banuje serwer moze nie permamentnie ale banuje ale zmien to albo zablokouj permisje

Sprawdz wszystko a pozniej Stawiaj Publiczny serwer

EDIT

Grupa ludzi znajduje jakis bug co z nim robi mowi ci o tym bugu? nie!

Zaczyna niszczyc ci teamspeaka. Zniszczony TeamSpeak = ludzie sobie mysla dawajcie na jakis inny bo ten to *****

Nawet jak masz bejkapa to ludzie to zapamietaja i nie zawsze bede chcieli wrocic do ciebie

Opublikowano

mcB0Ski, tak jak mówie ts stoi od niedawna. Dlatego zależy mi na opiniach co poprawić,itd

Masz zły tok myślenia. Jeśli publikujesz na tym forum swój serwer, to powinien być on już na poziomie. Dzieciaki czekają na jakiś błąd, by potem go wykorzystać. 

Pamiętaj, nie jest to hejt, lecz rada. 

Opublikowano

Kevcιo™, moge wiedzieć czm "nie polecasz"? skoro niczym sie nie różnimy zrób tsa, znajdz nato środki oraz napisz swojego bota. Wtedy pogadamy...

Nie muszę - mam. Nie muszę - same przychodzą. Nie muszę - jest ich wiele, z których korzystamy(jak Ty z gotowych publikacji).

Wprowadź numeracje kanałów prywatnych - nie wyobrażam sobie typowego administratora, który miałby szukać kanału po nazwie przy większej ilości użytkowników. 

Opublikowano

Kevcιo™, jeśli nie zauważyłeś każdy kanał ma swój unikalny nr administracja ma dziennik z wypisanymi UnikalID,NR KANAŁU,KIEDY BYL OSTATNIO ONLINE ADMIN KANAŁU

Opublikowano

Kevcιo™, jeśli nie zauważyłeś każdy kanał ma swój unikalny nr administracja ma dziennik z wypisanymi UnikalID,NR KANAŁU,KIEDY BYL OSTATNIO ONLINE ADMIN KANAŁU

xD. A przewidziałeś sytuacje kiedy, kolega zaprasza kolegę na twój serwer i musi szukać kanału po nazwie, a jest totalnym januszem ts'a?

Opublikowano

Veengar, banner zrobimy potrzebójemy czasu...

''Potrzebujecie'' mózgu przede wszystkim.

- brak banneru

- reklama graficzna

Nie polecam.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

NOWOŚĆ!

Dopisałem do bota godzine pokazywaną na 4 kanałach, jeszcze troche brakóje do perfekcji ale dąże do tego.

Zatrudniłem grafika bannery wkrótce

Opublikowano

NOWOŚĆ!

Dopisałem do bota godzine pokazywaną na 4 kanałach, jeszcze troche brakóje do perfekcji ale dąże do tego.

Zatrudniłem grafika bannery wkrótce

nie zeby cos ale na **** ci zegar na 4 kanalach (zbędny spam oraz kto na to patrzy? nikt) nie lepiej na baner? 

np.

8wDCdxq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...