Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Po błędzie podczas renderowania filmu zostało zajęte 60gb dysku

BetonOficjalny

Pytanie

Opublikowano

Postanowiłem sobie wyrenderowac film na dysku m lecz nagle stanał render  wm iejscu na 100 % camtasia studio i zajeło mi 60 gb miejsca na dysku c Próbowałem 4153714735217071230453.jpegale nie usuwa 

Dokładniej chodzi o to że nie mogę usunąc tego pojebanego gowna a pamietam ze renderowałem film na dysku m a sie zatrzymało i wczuciło na c

Jak to usunąć.

A tego niby wyrenderowanego filmu znaleśc nie mogę wiec postanowiłem spróbowac sposobem na usuniecie plikow tymczasowych.

Nie ograniam czy przez to mozna usunąc

I te wolne miejsce nadal maleje

9189214735229071230453.jpeg

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdź w uruchom lub wciśnij windows + R i wklej to

%Systemroot%\system32\cmd.exe /c cleanmgr /sageset:65535 & cleanmgr /sagerun:65535

Zaznacz wszystkie kwadraciki

image.jpg

i wciśnij ok, w zależności od wieku systemu może to trochę potrwać, jeśli faktycznie to jakiś plik tymczasowy, który gdzieś się zagubił to powinno go wyłapać i skasować, te wszystkie kwadraciki to baza pod programy typu CCleaner, tuneup, ale też wiele więcej.

Jak nie to po prostu skorzystaj z ccleaner'a - jest tam opcja która wyłapię ci największe pliki na dysku i będziesz mógł ręcznie skasować.

Nie działa to.

Mam jeszcze jedno pytanie a może ja go przegrałem czy co bo jak wchodze w csa i patrze na dysk to to sie zmniejsza nawet to 12 gb a teraz jest 14.9 gb wolnego 

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

W sumie jakbyś mógł tak się bardziej rozwinąć? Bo nie rozumiem o co Ci chodzi i w sumie nie w tym dziale napisałeś.

ezgif-com-effects.gif

Pomocnik
Opublikowano

%Systemroot%\system32\cmd.exe /c cleanmgr /sageset:65535 & cleanmgr /sagerun:65535

image.jpg

i wciśnij ok, w zależności od wieku systemu może to trochę potrwać, jeśli faktycznie to jakiś plik tymczasowy, który gdzieś się zagubił to powinno go wyłapać i skasować, te wszystkie kwadraciki to baza pod programy typu CCleaner, tuneup, ale też wiele więcej.

Jak nie to po prostu skorzystaj z ccleaner'a - jest tam opcja która wyłapię ci największe pliki na dysku i będziesz mógł ręcznie skasować.

Nie działa to.

Mam jeszcze jedno pytanie a może ja go przegrałem czy co bo jak wchodze w csa i patrze na dysk to to sie zmniejsza nawet to 12 gb a teraz jest 14.9 gb wolnego 

Uruchomiłeś CCleanera lub coś podobnego i przeskanowałeś system w poszukiwaniu największych plików? 

Pomocnik
Opublikowano

image.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...