Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot, tworzenie WPT

wujek3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! 

Potrzebuję pomocy odnośnie tworzenia waypointów w xenobocie. Chodzi mi tutaj dokładnie o chodzenie między piętrami. Chce zrobić własny wpt na d lair carlin ale nie wiem jak to zrobić postać wejdzie na górne piętro ale nie chce zejść na niższe. Proszę o pomoc Pozdrawiam :) 

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

Opublikowano

Stajesz kratke przed zejściem i klikasz w wpt stand (north,south,west,easy) zależy w którą strone postać ma się przemieścić żeby zejść

Opublikowano

Stajesz kratke przed zejściem i klikasz w wpt stand (north,south,west,easy) zależy w którą strone postać ma się przemieścić żeby zejść

najlepiej zaznaczyć powrót na górę w miejscu w którym postać pojawiła się gdy zeszła :)

Opublikowano

nie wiem jak to zrobić postać wejdzie na górne piętro ale nie chce zejść na niższe.

Musisz dodać oddzielny wpt na schodzenie. Wchodzenie liną, drabiną czy do dziury ustawiasz dodając Rope/Hole/Ladder i advenced w przypadku dwóch pierwszych ;d

3148kxt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...