Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wrócić na Polski serwer globalny i mam mały mętlik w głowie ponieważ nie wiem kim grać

Miałem juz wojownika body 58 lvl jednak konto usunąłem i teraz zastanawiam sie na wyborem nowej postaci...

mam 3 typy

1 Sura Wp

2 Ninja Dagger

3 Wojownik Mental

Wszystkimi tymi postaciami grałem na prywatnych serwerach i każda z nich była dobra jednak PL to co innego

Proszę pomóżcie w wyborze

Postawie każdemu + lub - jak kto woli

Opublikowano

no wlasnie wszytskie te postacie nadaja sie i do pvp i do pvm i dlateg nie wiem którą wybrać

pisać co chcecie + czy -

Opublikowano

[Radziłbym Ci zalozyc postac : Sura WP

z własnego doświadczenia wiem ze WP jest dobry do expa / tanie ku / tanie itemy.

Doradzam Ci wybrac WP !

13shXw3.jpg

Opublikowano

powiem tak : Mental dobry jest :)

Silne M1 - daje 100 defa ;)

ja na Almanachu mam Mentala 65 lvl

Silne M6

Tąpnięcie G4

Duchowe Uderzenie M7

Pozdro ^^

... :D

Opublikowano

Zdecydowanie Sura WP. Dlaczego ?? Dobry do exp . I do PVP gdyż ma rozproszenie magii którym jedzie bodych i mentali ;>

MPCForym.PL

-=¦===============¦=¬

¦ ----- Fajna Sygna?-----¦

L=¦===============¦=-

MPCForym.PL

Wennor!

MPCForum4ever

103 posty ^ ^

LT=====================TL

L+- Wennor Sygna;) 26/05/2010r. L+-

-=======================-

Opublikowano

no właśnie z tym rozproszeniem to nie jest tak prosto gdyż zeby dobrze działało to powinno byc conajmniej na M a nie bardzo opłaca sie dawać wiecej niz 1 punkt bo szkoda innych skili ale dzieki za twoja wypowiedz

Opublikowano

Sura wp albo Mental osobiscie polecam mentala z wlasnego doswiadczenia i do Pvp i Pvm dobry.

banned [*]

Opublikowano

Polecam ci ninje daggera. Może nie jest tak dobry w expie jak w/w postacie ale za to jest najlepsza z nich do pvp. Bossy kładzie lekko. Jest bardzo mocna.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ojej każdy ma swoje upodobania,pewnie znasz skile każdej z postaci więc wiesz na co kogo stać...

Mimo że najłatwiej mi się grało wojowniczką body sentyment mam do szamanek i to jest moim zdaniem jedna z najlepszych klas postaci oczywiście jeśli ją odpowiednio rozwiniemy

Zagraj taką postacią która tobie odpowiada i przemyśl to :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na Twoim miejscu grałbym wojem menelem , surą wp ostatnio grałem ale mi się nie bardzo podoba ... Czekam aż wystartuje nowy serwer i zaczynam grę wojem menelem ;) . No ale zrób jak chcesz ... Twój wybór ;)

Opublikowano

Ja bym wybrał Wojownik Mental ,dobry w exspie w pvp jedzie bodych :) Ogólnie fajna postać

on mowi o pl, a nie o privie ... mental jezdzi bodych? tak sie sklada ze ja swoim bodziakiem moglem ogarnac na wojnie 3 mentali o podobnych lvlach i na nich fragowac ;-)

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Bo tak się składa kochany że trafiłeś na typowych mięczaków

Ty jeszcze nie wiesz co mental wyprawiaa na pvp o ile ktoś potrafi się do niego dostosować

wszystko zależy od rozbudowy postaci i od eq taki mental z duchowego kryta walnie 40k+ więc wybacz ale z butów wyskoczysz:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...