Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Premka Gold 3Dni-W 5 Min?

egzema1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to możliwe dzięki naszemu kochanemu playspanowi :}

1.Zakładamy konto playspan.(dostajemy 100 ultimate pointów)

2.Klikamy Ultimate Points ( by wpisać kod 1111-1111-XMASX-2369590)[dostajemy za free 50 ultimate pkt]

3.Klikamy Earn Ultimate Points i uzupełniamy ankiete i dostajemy 60 ultimate points(oczywiście nie podajemy prawdziwych danych tylko jakichś angielskich bo tak więcej ankiet)

4.Mamy takim sposobem 210 Ultimate Pointów za które kupujemy War Rock 3-Day Base Pass za 200 ultimate pointów można tak robić pełno kąt i powtarzać instrukcje

5.Proszę o plusiki. :D

Może potem dodam zdjęcia albo może filmik??

Dodam filmik pod wieczór niebendzie profesjonalny ale będzie :P

Może oddam 1 kod na premke za free :P

@2down 1 zakładka w earn ultimate points za 60 punktów

Opublikowano

dodaj zdjęcia lub filmik, bo coś nie czaje xD

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

Wypełniłem tą ankietę po czym było napisane tak "Obecnie nie sa dostepne zadne ankiety, jednakze regularnie udostepniamy nowe. Dziekujemy za chec wziecia udzialu w ankiecie i podzielenia sie swoimi opiniami. " I nie dostałem żadnych 60 UP mam dalej 100... I drugi problem jaki mam to ten kod "1111-1111-XMASX-2369590" wpisuje i nic sie nie dzieje... ocb?? Oczywiście jak zadziała będzie + :)

PozdR.!

@edit ok już ten kod zadziałał :) teraz tylko ta ankieta :)

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Opublikowano

@up dostaniecie tylko uzupełnijcie ją poprawnie tylko wiek jaki macie podawajcie większy tak żeby było że macie 40 lat i uzupełniajcie poprawie a nie na pałe

@edit możecie też próbować np zamiast Polska//Polski to np USA/angielski bo tak więcej ankiet jest to może akurat wam jakąś przydzielą

@edit właśnie dostałem ankiete na Irnaldia/angielski więc może tam też ktos może próbować

Opublikowano

No ja niewiem a może byś powiedział co zaznaczać :< a kod na 50 punktów nie działa pisze mi coś takiego:

This code cannot be redeemed. It may have expired or hit the limit on maximum number of redemption's.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie mam dostępnych ankiet ... ;/ ktos mi powie jak zrobić żebym miał te 50 pkt? na pw... lub tutaj .

Nieregulaminowa sygnatura