Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V Online - Jakie jest najlepsze auto i karabin?

P0r4n3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popatrz co pisze w prawym dolnym rogu. Świadczy to o tym, że jest to modyfikacja, więc nie, nie zrobisz takiego auto. Mi się bardzo dobrze jeździ Zentorno. Co do broni, to zależy już od Ciebie, jak strzelasz, jaki lubisz rozrzut, ile potrzebujesz naboi itd., ja najczęściej grywam tym rodzajem kałasznikowa, czyli to co napisałeś - "Karabin szturmowy", bo tak ta broń się nazywa.

Opublikowano

Mi się bardzo dobrze strzela tym:

http://pl.gta.wikia.com/wiki/Zaawansowany_karabin

Co do auta to uwielbiam jeździć Progen Tyrus. Fantastycznie trzyma się drogi. Nie jest jednak najszybszy. Aktualnie najszybszy jest RE-7B z karbonowym spojlerem. Niestety, jego prowadzenie daje wiele do życzenia.

P.S. Ten screen jest z GTA SA (najpewniej). Wnioskuję to po jakości tekstur, które są dookoła auta oraz kierowcy pojazdu.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Jak dla mnie najlepszy jest zwykły Karabinek, zawsze sobie poradzi ze średnimi odległościami. Z pojazdów to teraz wielbię X80 Proto. Prowadzenie to poezja!

P.S. Ten screen jest z GTA SA (najpewniej). Wnioskuję to po jakości tekstur, które są dookoła auta oraz kierowcy pojazdu.

I tak jest – screen jest zrobiony na Glen Park. ;p

Opublikowano

Czy tylko ja tutaj jeżdżę Kurumą? (opancerzona) 
Te poczucie bezpieczeństwa <3 
Jeśli chodzi o szybkość, to mam Zentorno, bo na nic innego mnie nie stać już.

Co do karabinu, to ja osobiście preferuję tą imitację M16

Jak widzisz, jaki User taki gusta. Zobacz czym Ci się gra najlepiej i tego używaj.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Moje najlepsze auto to FMJ, natomiast strzelam z karabinku Bezkołbowego :)

8933614719009171151098.png

Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie?

Wpadnij na mój profil!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...