Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3FAST.PL |BEZPIECZNY|DARMOWY|STABILNY

kombor99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ za prezentacje bo jest w miare ladna ale nie podoba mi sie ustawienie kanałów (strefy sa moim zdaniem malo widoczne oprocz strefy publicznej bo tam w miare fajnie sie to prezentuje)

a ikonki to kwestia gustu

Opublikowano

+ za prezentacje bo jest w miare ladna ale nie podoba mi sie ustawienie kanałów (strefy sa moim zdaniem malo widoczne oprocz strefy publicznej bo tam w miare fajnie sie to prezentuje)

a ikonki to kwestia gustu

Dzięki za opinie , i pomoc z kanałami :)

Opublikowano

Ogólnie serwer przyjemny. Kontakt z właścicielem Serwera jest na poziomie. Kiepsko trochę z zabezpieczeniem DDoS. Jakaś osóbka z tego forum, po ujrzeniu tej prezentacji, weszła na Serwer i zaczęła go DDoSować. Zachowanie dla tej osóbki na poziomie. Szkoda tylko, że nie wbił pod tym nickiem, co ma Tutaj. Na sam koniec dodam, że ja bym popracował trochę nad wyglądem serwera. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ogólnie serwer przyjemny. Kontakt z właścicielem Serwera jest na poziomie. Kiepsko trochę z zabezpieczeniem DDoS. Jakaś osóbka z tego forum, po ujrzeniu tej prezentacji, weszła na Serwer i zaczęła go DDoSować. Zachowanie dla tej osóbki na poziomie. Szkoda tylko, że nie wbił pod tym nickiem, co ma Tutaj. Na sam koniec dodam, że ja bym popracował trochę nad wyglądem serwera. :)

Pozdrawiam

Dzięki za opinie , wkrótce zainswestujemy w trochę lepszy hosting , jednak minthost się nie sprawdza :C

Opublikowano

Nie Polecam , zrobiłem permissje temu gościowi , a po chwili ban za nic.

Masz dowody ? Ze robiles permissje i ban od razu ? (nie chronie serwa bo tak nie wejde)

@up

ktos napisal ladna prezentacja, do swojej wiadomosci ta prezentacje kazdy moze mniec bo jest w dziale TeamSpeak3....

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

prezentacja jest dosyć przeciętna ale przejrzysta , polecam skonfigurować banner gdyż widać go połowę, wygląd sam serwera jest nawet schludny ale popracujcie nad tym życzę powodzenia w dalszym prowadzeniu serwera. 

Opublikowano

Na poczatek, popracuj nad interpunkcja. Skoro vps jest z mh, zmien na blazingfast, prawie taka sama cena, a ochrona (w razie czego ticket do supportu o dodatkowy filtr)

MH ma zabezpieczenia, ale slabe. Co do serwera:

Prezentacja - moglbys sie bardziej postarac, choc widzialem gorsze :D :D

Strona - pewnie gotowa - brak profesjonalizmu

Serwer ts3 - Brak bledow/dziur (przynajmniej poki co nie zauwazylem) (+) - dzialajacy bot (+) - Jedna osoba w teamie ( zarowno + jak i - ) - Team nie jest pelnoletni (1os, brak pelnoletnosci ) (-)

Ogarniety wlasciciel (+)

Ogolnie serwer POLECAM, POWODZENIA.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Moje zdanie :
zacznę od + 
+ Fajna muzyczka na poczekalni
+ Bardzo podobają Mi sie ikonki Zarejestrowany/a Wiekowe .
A teraz - 
- serwera jest Ten Ihelp . (To jest tylko moje zdanie)
- Te Kolory banneru sa take ' oczojebne ' 
- Kanały Ponieważ czasem jest Cos grube a pochwili chuda linijka

Polecam.

Opublikowano

Witam.

Nie polecam Właściciela oraz Administratorów.

Bezpodstawne banowanie oraz kickowanie użytkowników.

Wygląd - ustawienie rang, stref jest nieestetyczny.

Nie mogę pokazać screenshotów ani poddać konkretów bo ledwo co weszłam na serwer, a dostałam bana z powodem "reklama."

ScreenShot:

9655514737952181237309.png

* gdy dostałam bana siedziało około 6 osób na serwerze - w tym właściciel i z parę botów (z pewnością zareklamowałam.)

Dodam tylko, że patrząc po postach Właściciela tematu jest to osoba prowokująca i nieprzyjemna.

NIE POLECAM, NIE POZDRAWIAM!

Opublikowano

Cześć,

Odradzam wchodzenia na ten serwer.

Administracja to istne przedszkole, banują bez powodu i oszukują.

Co do prezentacji, mało przejrzysta.

Brak jakichkolwiek adminów online, więc nawet nie ma kto mi udzielić pomocy.

Bardzo duży bałagan w kanałach.

Nie polecam

edit : i jeszcze jedno lecą reklamy 2-3 minutowe w radiu, polecam zmienić na open.fm lub inne radio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...