Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki klawiatura

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie . 

Jaki posiadasz budżet na kupno?  1100zł 
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)   w kazdej chwili

Klawiatura ( max 500zł ) niski skok klawiszy lubie gdy klawiatura jest cicha . rozmiary taka aby nadgarstek mialbym gdzie trzymac jak w mojej już na skraju wyczerpania razer deathstalker essential . 

koniecznie bez bocznych programowalnych przycisków . podswietlenie ( korzystam teraz z klawiatury bez podswietlenia jak i z tego razera i stała się to dla mnie bardzo przydatne :)

Słuchawki (max 500zł ) oczywiscie nauszne  , dobre podbicie basu , wygodne gdyż korzystam dużo ze słuchawek . poprzednie razer electry po swoich ponad 4 latach jak nie wiecej doznały uszkodzenia :( . no i zeby były bez skrzypiącego pałąka jak to w tych razerach xD

Ceny tak jak napisałem lub podajcie obydwie propozycje do 1000zł  max 1100zl :)

Pytanie ? Dobra podkładka pod mysz ? obszyta żeby nie zaczęła się pruć

Pozdrawiam

@Edit

Klawiatura do czego ? tylko pismo ( gram lecz do tych gier psio ryba jaka bedzie ) 

Słuchawki muzyka . Lubie czysty dźwięk jak coś charczy dostaje białej gorączki .

BUM

Opublikowano

No dobrze, ale do czego słuchawki mają Ci służyć? Gry, muzyka?

Klawiatura? Do gier czy po prostu żeby jakąś mieć?

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...