Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Mam pewien problem otóż próbowałem do MOTD dodać znak », ale zamiast tego wyskakuje dziwny znaczek "taki znak zapytania".
Wygląda to tak:

AYkgjCR.jpg

Wydaje mi się że plugin nie czyta UTF-8, lecz plik zapisuje za pomocą UTF-8:
HXhdKUC.jpg
Program to Sublime Text 2

0e6jpe3.jpg

plugin którego używam to UltimateAnimMOTD, działa tak samo jak AnimMOTD, tylko że jest dostępny na 1.10, próbowałem konwerterem UTF-8 na JAVA, lecz to tez nie przynosi rezultatu, a raczej pokazuje się takie coś:
gsBqvuH.jpg
Bardzo będę wdzięczny za szybką pomoc.
PS.
Proszę nie pytać o to "extra" coś tam w drugiej linii, dodało mi się, i nie chciało mi się już edytować.
Im25jqn.jpg

Wstawił bym sobie sygnaturkę, ale nie pozwala mi na to forum, ponieważ gdy próbuję to zrobić, dostaję słynny komunikat od cloudflare "Getway timed out". :/

Opublikowano

domyślna czcionka minecrafta? może to powoduje problem, albo plugin po prostu nie obsługuje i tyle, co jest dosyć dziwne, ale no cóż

ew. spróbuj dodac normalnie motd przez server.properties i sprawdź, czy działa - jeżeli tak, wina pluginu, zgłoś błąd do autora.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

@#1337
Ehh... to jest BungeeCord, inny serwer tak ma na standardowej czcionce, zgłaszam twój post z powodu "nabijania" ich, bo napisałeś byle bo coś napisać.

Wstawił bym sobie sygnaturkę, ale nie pozwala mi na to forum, ponieważ gdy próbuję to zrobić, dostaję słynny komunikat od cloudflare "Getway timed out". :/

Opublikowano

@DevEverest
Zrobiłem tak jak kazałeś, lecz nadal jest to samo, próbowałem zrobić odwrotnie, to zamiast podwójnego dziwnego znaczka, zrobił się jeden.

Opublikowano

@ImStillEZ
BungeeCord-Bootstrap:1.10-SNAPSHOT:0581e49:1189 by md_5 (Najnowsza możliwa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...