Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film promujący sieć serwerów

Pheter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prywatny :/

Naprawiłem :/ 

Wybacz 

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Kurde, początek mi się podobał. Ale reszta jest strasznie mało treściwa, mimo, że w jakiś sposób fajnie się zapowiadało, dalej mi się to ciężko ogląda :/ 

Materiał powinien być krótki, treściwy i właśnie fajny takich efektów, a tutaj to jest takie, za nudne :s

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Kurde, początek mi się podobał. Ale reszta jest strasznie mało treściwa, mimo, że w jakiś sposób fajnie się zapowiadało, dalej mi się to ciężko ogląda :/ 

Materiał powinien być krótki, treściwy i właśnie fajny takich efektów, a tutaj to jest takie, za nudne :s

Twoja opinia jest uniwersalna, osobiście nie zgodziłbym się z Toba no ale każdy a inny gust ;)

Dięki za opinie!

PzKVkWh.png

Opublikowano

Od początku wchodzi w fajny nastrój. Taka giera a tak fajnie mozna ja przedstawic, co do odpowiedniej muzyki leci + 

Bez nazwy-3.jpg

Opublikowano

Od początku wchodzi w fajny nastrój. Taka giera a tak fajnie mozna ja przedstawic, co do odpowiedniej muzyki leci + 

Dzięki bro!

PzKVkWh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...