Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Paysafecard i CS:GO

PiuLitra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAm taki problem ponieważ chciałem sobie zagrać w conter strika lecz cs jest teraz za 13.99 euro i nie da sie doładować a 15 euro steama ani kupic za taką kwote paysafecard.Wpadłem na pomysł że kupie sobie jakas 2 gre i doładuje steam 100 zl i to będzie tak ze doładuje sobie pierwszy raz za 10 euro i czy jezeli kupie sobie 1 raz za 10 euro to zabierze mi cale 100 zl czy będe mógł użyć 2 raz kodu i kupic sobie paysafe card znowu za 10 zł.

Opublikowano

Możesz kupić csa od razu z steama, bez wpłaty do portfelu steam, wtedy zabierze Ci z PSC podaną kwotę, reszta zostanie i będziesz mógł wykorzystać kod innym razem. Możesz skorzystać z g2a, wyjdzie Cię chyba parę złotych taniej.

Opublikowano

Dzieki za szybką odpowiedz a jeszcze 1 pytanie czy ten pasysafecard bede musiał dodac do portfela na stronie paysafecarda? czy bede mial na tym samym kodzie te pieniądze?

Opublikowano

Możesz kupić csa od razu z steama, bez wpłaty do portfelu steam, wtedy zabierze Ci z PSC podaną kwotę, reszta zostanie i będziesz mógł wykorzystać kod innym razem. Możesz skorzystać z g2a, wyjdzie Cię chyba parę złotych taniej.

g2a jest lipne bo potem ma rynek zablokowany aż nie kupi 5e :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Jakby co da się doładować steam dowolna kwotą ;p nie wiem dokładnie czy da się poniżej 5euro ponieważ zazwyczaj powyżej tego ładowałem a na necie piszą że się nie da poniżej.

Więc tak:

1.Wchodzisz na strone steama w przeglądarce chrome

2. Klikasz pod twoja nazwa w prawym gornym rogu na twój hajs (np. 0,--€)

3. Potem w zakładce "Sklep i historia zakupów" klikasz "+ Dodaj fundusze do swojego portfela"

4. Klikasz prawym przyciskiem myszy na polu "Dodaj fundusze"

5. Klikasz "Zbadaj"

6. Powinna Ci się wyświetlić  linijka z

<a class="btnv6_green_white_innerfade btn_medium" href="javascript:submitAddFunds( 500 );"><span>Dodaj fundusze</span></a>

​W miejscu 500 wpisujesz dowolną kwotę załóżmy że chcesz załadować 13.99 euro więc wpisujesz w tym miejscu

href="javascript:submitAddFunds( 500 )

​swoja kwotę czyli:

href="javascript:submitAddFunds( 1399 );"><

​następnie klikasz enter potem LPM na Dodaj fundusze ;p

34fmy4o.jpg

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonać doświadczeniem... :rolleyes:  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...