Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer od PompaTeamu?

Dienga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no nie stesty hajsy z yt sie koncza trzeba dorobic

kończą się ? ciągle im mało :) apetyt rośnie a miarę jedzenia :) ja czekam na Balmore S3 mniej dzieciarni bedzie niz na serwerze od pompateam

Nie hejtuje pompateam'u bo zarabiaja z yt itd. niektóre filmiki lub serie na prawde mają spoczko (np outlast isamu do tej pory sie z niej śmieje) ale dużo dzieciarni :) po prostu na serwerze będzie motłoch.

FuBu serwer dopracowywuje w 100% i za to go cenie :P

Odezwali się pseudo technicy.. Asig i Asig, dziwne, że Ravia stoi tyle czasu.

Ravia stoi tyle czasu tylko ze względu na dawna reklamę i sentyment dawnych graczy.

RAVIA stoi tak długo bo jest wykupiona serwerownia na x lat do przodu ^^

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No nawet ostatnio pisał gdzieś, że planują zrobić kolejny serwer, ale co w tym złego?

Rozrośnie się rynek serwerów Metin2, zostaną stworzone kolejne serwery :)

Opublikowano

Ravia to dobry server tylko zaniedbany przez administracje.

Podejrzewam że servery takich ludzi jak nitro, czy isamu są tylko chwilowe pod względem zainteresowania.

Wyjdzie nowy dodatek do gry dla 9 latków i już oleją server i niech się dzieje co chce.

Co z tego że opłacą dedyka na rok z góry jak ludzie zostają bez eventów w czasie wolnym i server z dnia na dzień upada.

Opublikowano

Ravia to dobry server tylko zaniedbany przez administracje.

Podejrzewam że servery takich ludzi jak nitro, czy isamu są tylko chwilowe pod względem zainteresowania.

Wyjdzie nowy dodatek do gry dla 9 latków i już oleją server i niech się dzieje co chce.

Co z tego że opłacą dedyka na rok z góry jak ludzie zostają bez eventów w czasie wolnym i server z dnia na dzień upada.

teraz może i tak, lecz wcześniej jak isamu miał TYLKO ravie to administracja dobrze się sprawowała.

Wydaje mi się, że będzie to skok na kaske lecz oczywiście mogę się mylić xD

Opublikowano

Serwer nitra graczola i bodajże ekipy z csgohill która załatwia reklamę i takie tam pierdoły. W teamie no wiadomo Asig i może inku ale tego nie jestem pewien. Dziwne że startują za 6 dni a żadnych informacji

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer nitra graczola i bodajże ekipy z csgohill która załatwia reklamę i takie tam pierdoły. W teamie no wiadomo Asig i może inku ale tego nie jestem pewien. Dziwne że startują za 6 dni a żadnych informacji

1 października? Pewnie chcą zrobić wielkie booom jak to oni, ale to nie wypali ; d

Opublikowano

Czemu każdy oczernia Pana "Asig" Prawda nie wyszła mu "nawie" ale zobacznie na ravie :) 

Tyle osób a serwer stoi już jakieś 4lata+ i nie upada i na serwerze jest 400+ osób.To że raz zjebał nie oznacza że zjebie to tym razem.To jest jego praca zajmuje się tym  i z tego sie utrzymuje więc o co gówno burza? Jeśli zjebie jego wina a jak na razie to najlepszy technik patrząc na Serwer Ravie.pl :)

Opublikowano

Czemu każdy oczernia Pana "Asig" Prawda nie wyszła mu "nawie" ale zobacznie na ravie :) 

Tyle osób a serwer stoi już jakieś 4lata+ i nie upada i na serwerze jest 400+ osób.To że raz zjebał nie oznacza że zjebie to tym razem.To jest jego praca zajmuje się tym  i z tego sie utrzymuje więc o co gówno burza? Jeśli zjebie jego wina a jak na razie to najlepszy technik patrząc na Serwer Ravie.pl :)

A co jest na tej Ravii ? Nothing.

400 osób ? Większość to oglądalność tych zjebów z PT i osoby które u Asiga mają chody.

Opublikowano

Przecież będzie to samo na nowym serwerze, z tego co napisali to będzie kuźwa czysty PL tylko odbugowany z tych dennych plików które są dostępne wszędzie :D

Dostaną dużo hajsu z IS, wszyscy będą się cieszyli, a ludzie będą wychwalali jaki to serwer jest wspaniały i dopracowany, a to zwykły czysty PL nawet exp itd będzie jak na PL xD

Opublikowano

Zrobia serwer to zrobia na c**j drazyc?

Czy bedzie tam jakies gowno typu Asig czy Persega czy nawet Zbyszek z Czwartego jebie mnie to.

Zycze tylko powodzenia wbic gracze i tak wbija hajsy byc i tak beda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...