Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, ostatnio natknalem sie pewien problem poniewaz w dziecinstwie (podstawowka) miałem sobie maila zalozmy [email protected] i mialem połączany swoj numer telefonu chodzi mi tu o strone (mypins.paysafecard.com)

no i byłem debilem i musialem sie nie wylogować w bibliotece (wtedy sie chodzilo tam grać w csa 1.6) i mi jakiś śmieszek zmienil haslo do tego maila no i teraz sobie  chcialbym po prostu łączyc te psc zeby doladowac pewna sume i nie moge bo nie pamietam ani hasła ani loginu i napisalem do nich na support a oni mi odpisali ze maila moge zmienic w opcji moje konto no to im odpisalem jak mam sie k***a zalogowac skoro nie mam dostepu do tego maila a oni ze moge rozwiazac umowe wysylajac do nich jakies tam podanie czy c**j wie co no i tutaj moje pytanie do spolecznosci ktora zajrzy w ten temat czy istnieje jakas strona cos jak te tymczasowe e-mail z tymczasowym numerem telefonu czy musze zapierdalac po starter za 5zl?

Opublikowano

to wiesz na to samo mi wyjdzie jak pojde jutro do kiosku i sobie starter za 5 zeta kupie mi bardziej chodzilo o to ze wiesz jak te 10minutemail czy coś w ten deseń

Opublikowano

Jak kupisz starter, to będziesz musiał podać dowodzik i go zarejestrować, by był aktywny. Co do tymczasowego maila, to pelno jest takich stron.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jak kupisz starter, to będziesz musiał podać dowodzik i go zarejestrować, by był aktywny. Co do tymczasowego maila, to pelno jest takich stron.

tak wiem, ale co do rejestracji to bodajze do 1 stycznia

Opublikowano

tak wiem, ale co do rejestracji to bodajze do 1 stycznia

nie tyczy się tych kupowanych po wejściu ustawy, jak kupisz to od razu rejestracja albo nie działa 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...