Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pieniądze

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko !
Jest taka sytuacja ze moja była dziewczyna w reklamówce oddała mi wszystkie rzeczy które jej kiedykolwiek dałem.Nie potrafie tego trzymać i patrzeć na to bo to boli wszystko..Wszystkie misie postanowiłem oddać małej siostrze przyjaciela a biżuterie sprzedać a pieniądze ze sprzedaży przeznaczyc na jakieś chore dziecko..Uważacie że dobrze robie ?

Opublikowano

Jak kolega wyżej, przepij albo kup sobie żarcie i wysrasz. Tak wiesz, "spuścisz ją" w kanalizacji

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

To są twoje pieniądze i możesz z nimi zrobić co chcesz. A wpłacanie kasy na cele charytatywne jest zazwyczaj dobre, więc nie wiem po co to pytanie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Warto sprzedać i kupić sobie coś dla siebie. Tak przynajmniej znajdziesz plus i przyjemność z tego, że Ci to oddała ;p 

Opublikowano

Nie dawaj na chore dzieci, od tego są milionerzy którym się przelewa, ty zostaw dla siebie 

Niby czemu ma nie dawać? Jak chce to może nawet na nie oddać cały majątek. To jego pieniądze, może z nimi zrobić co chce.

Tak samo milionerzy - nie muszą na nikogo nic dawać, bo to ich pieniądze i mają prawo je przeznaczać na dowolny cel.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To czy Twój czyn jest dobry czy zły osądza Twoja własna opinia, każdy uważa, że co innego jest dobre. Na przykład według mnie robisz dobrze w ten sposób, chociaż z drugiej strony scenariusz:

"hej siostra, chcesz kilka misiów? Ogółem to należały do osoby, która zniszczyła mi życie/której zniszczyłem życie, dlatego chce je dać komuś innemu bo one przypominają mi o tym jakim była śmieciem/jakim byłem śmieciem" 

nie brzmi dobrze, grunt, że oddałeś na chore dzieci(miejmy nadzieję, że żadne z tych dzieci nie wyrośnie na kryminalistę ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

Opublikowano

przepierdol na coś co ci potrzebne a jak nie to przepij przynajmniej poprawisz sobie humor

Opublikowano

Pomoc jest dobra. Ja po rozstaniu swój pierścionek zaręczynowy oddałam sąsiadce :-P

ja bym na miejscu twojego chłopaka go zapierdolił, a nie zostawił

głupi był

Opublikowano

Pomoc jest dobra. Ja po rozstaniu swój pierścionek zaręczynowy oddałam sąsiadce :-P

ja bym na miejscu twojego chłopaka go zapierdolił, a nie zostawił

głupi był

Był na tyle głupi, żeby swoje bogactwo cenić bardziej niż honor i lojalność =)

A pierścionek odesłał mi zaraz jak mu go oddałam :)

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...