Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPSami

HNS

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam,

Zacznę od początku. Miałem 100-120 FPS'ów, ale jakoś miesiąc temu ze 100 fpsów zrobiło się 15-20. Potem myszka zaczęła pływać. Zwiększyłem fpsy do 60-70, ale gdy włączam deathmatch lub mm'a to gra po jakichś 10-15 minutach się ścina. I to nie tylko gra bo laptop także. Nie da się nic zrobić. Jedynie twardy reset. Jeszcze w słuchawkach podczas gry słychać szum.

Robiłem reinstal Steama i Cs'a i nic nie pomogło. 

To nie może być wina laptopa bo wcześniej wszystko działało normalnie bez zarzutów.

Opublikowano

To nie może być wina laptopa bo wcześniej wszystko działało normalnie bez zarzutów.

no tak laptop , może po prostu się przegrzewa i jest na wykończeniu jak każdy laptop kiedyś .....

Nowicjusz
Opublikowano

Ale ten laptop ma 4 miesiące :)

MrKaczor jest praktycznie cały czas w trybie wysokiej wydajności.

Opublikowano

Może po prostu Twój laptop potrzebuje ulżenia w postaci formatu? Nie wiem kiedy ostatnio go robiłeś, lecz zrobienie takiego formatu zdecydowanie wpłynie na poprawę wydajności oraz problemów. ;)

Ew. sterowniki skoro laptop ma 4 miesiące?

Laptop ma 4 miesiące i takie problemy? Zrób tego formata, bo syfu mogłeś naściągać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...